Baby tester høreapparat for første gang: Så hvisker storesøster 2 ord – reaktionen får nettet til at måbe

Børn med handicap mestrer virkelig evnen at lære at komme igennem hverdagen uden at lade sig begrænse af dårligt syn, hørelseeller hvad det nu drejer sig om.

Mange gange er det faktisk forældrene, der sætter begrænsninger. Selvfølgelig er det ofte af kærlighed, men at lade sit barn udforske verden på hans eller hendes forudsætninger er nok oftest meget sundt.

Det kan også være meget charmerende at se, hvordan børn udvikles og reagerer på nye udfordringer – uanset om de har et handicap eller ej.

Mor Carol vidste, at hendes lille datter Scarlet havde nedsat hørelse. Man vidste ikke helt hvor meget, men familien mistænkte, at handicappet var alvorligt. Men efter et stykke tid fik lille Scarlet dog mulighed for at teste et høreapparat for første gang, ifølge CBS News.

Er blevet en viral succes

Håbet var, at det skulle give forældrene og lægerne et klarere billede af situationen – ville Scarlet overhovedet reagere på lyde, eller ville en helt ny verden åbne sig for den lille pige?

Ingen vidste det, men det skulle blive en viral succes!

Youtube

Da babyen tester sit nye høreapparat, begynder hendes storesøster at sige “baby sister” (“lillesøster” på dansk) gentagne gange. Og se nu, hvad der så sker!

Reaktionen er helt vidunderlig! Der hersker ingen tvivl om, at det her er første gang, at lille Scarlet kan høre sin familie tale til hende. Det er utroligt hjertevarmende og meget smitsomt – og derfor sidder jeg her og griner sammen med den lille charmetrold!

[arve url=”https://youtu.be/hgjC68KOjSQ” /]

Helt vidunderligt! Hvor er det skønt, at den lille pige endelig kan høre – og hendes latter er virkelig smitsomt! Tryk nu på DEL, hvis videoen også gav dig et smil på læben!