Nabo blokerer Melissas bil med kæmpe sten – hård hævn er helt genial

De fleste af os har fredlige, måske endda venlige, forhold til vores naboer. Det kan være utroligt hyggeligt, og især om sommeren er det dejligt at afholde en spontan grillaften sammen.

Men alle har det ikke lige så godt, da nogle naboforhold er lidt anstrengte.

Hvilket også er tilfældet for Melissa Scruggs, som har en nabo, der bestemt ikke kan lide hende. Dette skyldes, at Melissa flere gange har klaget over, at naboerne fester hele natten igennem, og mange gange foregår det hverdagsaftenener.

Til sidst valgte naboen dog at gå lidt for langt for at vise sin utilfredshed, men så slog Melissa tilbage med en klokkeren hævn.

Melissa Scruggs er geolog med flere års erfaring, og hun forsker primært i sten og vulkaner. Med andre ord er hun en sand ekspert på området. Denne aften havde naboerne som sædvanligt en højlydt fest, mens i løbet af den festlige aften besluttede at drive gæk med Melissa, der skulle tidligt op og på arbejde, ifølge boredpanda.

Stor kampesten blokerede bilen

Da hun om morgenen kom ud til sin bil, bemærkede hun, at naboerne i løbet af natten havde placeret en stor kampesten foran hendes bil. Den forhindrede hende i at køre ud fra parkeringspladsen – men i deres alkoholtåger havde naboerne glemt, hvad Melissa arbejder med.

Fotokilde: Twitter/Melissa Scruggs

De havde valgt at give sig i kast med den helt forkerte kvinde.

Ved 7-tiden om morgenen fandt hun derfor et stort stenbor, fortalte de andre naboer om situationen – hvorefter hun lavede den store sten om til grus.

Foto: Twitter/Melissa Scruggs

Vi må antage, at de irriterende naboer blev vækket af larmen, da Melissa lavede den store sten om til grus, og derudover kan vi gætte, at de blev meget overraskede, da de så, hvordan geologen håndterede situationen.

Imponerende løsning

Hun fik med andre ord det sidste ord – og løste hele situationen på en god måde! I stedet for bare at banke på hos naboerne og råbe i vrede valgte Melissa at løse det hele på en venlig, flot og imponerende måde.

Foto: Twitter/Melissa Scruggs

Nu kan man da håbe, at de ikke gider at irritere hende i fremtiden!

“Som var jeg en galning”

Geologen delte hele historien på Twitter.

“Jeg har nu fået øjenkontakt med to af naboerne. En nikkede til mig, den anden så på mig med store øjne, som om jeg var en galning. Nu antager jeg, at vi har en forståelse for, hvordan tingene fungerer her”, skriver hun.

Helt genialt! Synes du, at Melissa gjorde det rigtige? Så tryk på DEL for at hylde denne fantastiske kvinde!