Ny sexdukke kan erstatte kvinder for altid – har et fungerede G-punkt og humørsvingninger

Det bedste samliv har man selvfølgelig med en person, som man elsker oprigtigt. Så er det langt nemmere at få en god kemi til hinanden – og med tiden lærer man også, hvad den anden kan lide i sengen.

Men for de mænd, der har svært ved at finde kærligheden, er er nu blevet lanceret en sexdukke, som ved behov kan erstatte kvinder.

Robotten Samantha har indbyggede sensorer, der registrerer berøring, et fuldt fungerede G-punkt og en unik evne til hurtigt at skifte mellem en sexet og familievenlig personlighed.

For et stykke tid siden skrev vi om mandlige sexrobotter, der kan erstatte mænd for altid – blandt andet ved at have realistiske penisser og kunne synge din yndlingssang.

https://www.instagram.com/p/BVQV5CbgeJK/?utm_source=ig_embed

Der er også et kvindeligt, super-avanceret modstykke.

Kan skifte personlighed

De fleste er nok allerede klar over, at det har været muligt at købe oppustelige lolitadukker i flere år. Men den seneste er dog et stort skridt rent teknologisk – og tanken er først og fremmest, at sexdukken skulle give sine købere en vis merværdi, skriver The Sun.

Ruptly

Robotten Samantha er designet af den spanske ingeniør Sergi Santos. Hun er udstyret med kunstig intelligens, og derfor er hun i stand til at skifte mellem en sexet og familievenlig personlighed. Derudover er dukken også forsynet med flere sensorer – især ved hofterne, munden, skuldre og vagina. Hun føler derfor menneskelig berøring, og baseret på det kan hun skifte humør.

Ifølge skaberen har Samantha også et fungerede G-punkt, hvilket betyder, at hun kan få orgasme. Robotten kan også danne følelsesmæssige bånd til sin ejer, og den kender også til etik og moral, ifølge geek.com.

Dukken har mørkebrunt hår, grønne øjne og taler engelsk med amerikansk accent. Hun kan altså i stand til at udtrykke sig med flere sætninger – hovedsageligt seksuelt. “Jeg er liderlig”, “Tag det roligt”, “Jeg er vild med dig” og “Hvad skal der ske nu”, er bare nogle af de sætninger, hun kan sige.

Samantha elsker, ifølge Sergi Santos, at blive kysset, især på brysterne og munden.

En industri i vækst

Har man som køber specifikke ønsker til sin sexdukke, er det ofte muligt at opfylde dem mod ekstrabetalling. De lidt mindre avancerede dukker koster omkring 40.000 kroner, mens Samantha kan købes for cirka 70.000 kroner.

Ifølge flere rapporter er sexrobotindustrien i vækst i disse år, da flere mænd på verdensplan bestiller dukker i stedet for at blive gift med en rigtig kvinde. Men der er åbenbart også mænd, der bruger robotterne som en elskerinde.

Samanthas skaber, designer Santos, tror også, at industrien for sexdukker vil eksplodere i fremtiden.

Foto: Ruptly

Selvom jeg er af den overbevisning, at mennesker må leve, som de lyster, bare ingen kommer til skade, synes jeg faktisk, at det her er lidt tosset. Jeg kan ikke forstå, at man vælger at bruge så mange penge på noget som en sexdukke.

Men folk må dog gøre hvad de vil med deres penge – så længe det er lovligt.

Tøv ikke med at DELE artiklen videre, hvis du også mener, at det her er lidt tosset!