Her er verdens første mandlige sexdukke – ligner en ung Brad Pitt og kan synge din yndlingssang

Er du single, liderlig og meget rig? Så kan du forkæle dig selv med en “Henry” i julegave. Det er nemlig navnet på verdens første mandlige sexrobot.

Den sexede maskine minder ifølge producenten om en ung Brad Pitt med et fint indre, da han nemlig kan synge din yndlingssang og citere digte for dig.

Det skriver britiske The Sun.

Virksomheden Realbotix står bag verdens første mandlige sexrobot. Henry, som standardversionen hedder, skal ikke kun opfylde dine seksuelle behov. Han er også udstyret med en computer i hovedet, der kan lære dine yndlingssange, digte og vittigheder, hvis man har brug for lidt opmuntring.

https://www.instagram.com/p/BhekNHunZoV/?utm_source=ig_web_copy_link

Penis kan justeres efter ønske

Den 180 centimeter høje robot kan selvfølgelig tilpasses kundens præferencer, helt ned til penisstørrelsen, hvor du kan vælge både form og størrelse. Penissen er selvfølgelig aftagelig, når den skal rengøres efter en vild omgang i sengen.

https://www.instagram.com/p/BkdQAWNnbjA/?utm_source=ig_web_copy_link

Men sexrobotten er ikke ligefrem billig, da den koster 7800 pund, hvilket svarer til cirka 65.000 danske kroner.

”Kan ikke gå ud med skraldet – endnu”

Matt McMullen, CEO for Realbotix, forklarer, at de har fået flere henvendelser fra kvinder, end virksomheden havde forventet.

– Det skyldes meget det, at de egentlig gerne vil have en partner mere end blot et sexlegetøj. Så forklarer vi dem, at vores robot kan lytte og husker alt, hvad man siger, men han kan trods alt ikke gå ud med skraldet eller gøre vasken ren – endnu, siger Matt McMullen til The Sun.

https://www.instagram.com/p/BVQV5CbgeJK/?utm_source=ig_web_copy_link

”Nemmere end at date”

De kvinder, der allerede har købt og haft fornøjelse af Henry, er meget tilfredse. En af de tilfredse kvinder, Jessica, siger, at “det er meget nemmere end at date en rigtig mand”.

Industrien for sexrobotter har vokset eksplosivt de seneste år og forventes at have en værdi på 200 milliarder på verdensplan i 2020.

Antallet af søgninger på nettet efter sexrobotter blev mere end fordoblet i 2017.

Hvor er det skønt, at singlekvinder nu også kan nyde livet fuldt ud! Tryk nu på del-knappen, så flere kan læse disse vidunderlige nyheder!