Hvad du ser på dette billede kan afsløre noget spændende om dig som person!

Det er yderst populært tidsfordriv at tage forskellige typer personlighedstests på nettet. Det er sjovt og ofte rammer de også plet.

Selvfølgelig skal man tage denne slags tests med en gran salt, da der ikke ligger den store videnskab bag dem.

Personligt finder jeg det ganske underholdende at foretage den slags personlighedstests, hvor man skal se på et billede, og afhængigt af, hvad man ser, kan det så sige noget om ens personlighed.

Disse billeder kaldes optiske illusioner og indeholder flere motiver. Selve grundtanken er at teste hvilket motiv, som din hjerne først opfatter, og på baggrund af det motiv kan man fortælle noget om din personlighed.

Hvilket motiv ser du?

Her nedenfor kommer det første billede; Hvad er det første, du ser? Svaret på din personlighedstype kommer under billedet. Men husk nu på ikke at tage testen alt for alvorligt!

Så du kvinden eller den ældre mand?

Hvis du ser den ældre mand med lukkede øjne, er du en følsom person, der viser stor omtanke og empati for folk i dine omgivelser. Du bruger din højre hjernehalvdel mere end din venstre, hvilket tyder på stor kreativitet.

Hvis du i stedet så kvinden, der vender ansigtet væk fra billedet, er du mere analytisk og eftertænksom. Du gør intet, uden du har overvejet det grundigt. Du kan nogle gange opfattes som regelret og lidt kold af dine omgivelser, men det skyldes, at du ikke lader dine følelser kontrollere dine beslutninger, du tager dine beslutninger på et logisk grundlag.

Hvad er det første, du ser?

Vi tager endnu et billede – hvilket motiv er det første, du ser?

Ser du bilen eller manden med kikkerten?

Hvis du ser en bil på billedet, indikerer det, at du sætter stor pris på din personlige frihed. Du elsker at rejse og takker ikke nej til ukendte eventyr. Du lever livet i dit eget tempo og er ligeglad med, hvad andre mener om dig.

Hvis du i stedet så manden med kikkerten, forsøger du ofte at se helheder i stedet for at fokusere på detaljer. Du lærer hurtigt og har stor selvtillid, men glemmer nogle gange de små ting, der også kan være vigtige.

Jeg så den ældre mand og bilen først, hvilket jeg faktisk synes passer godt på mig, selvom dette ikke ligefrem er eksakt videnskab.

Tryk nu på del-knappen og lad dine venner teste deres personligheder!