Æslet Elvis forsvinder sporløst – men 5 minutter senere gør ejeren et fund, som får tusindvis til at grine

Det to uger gamle æsel Elvis forsvandt sporløst, og landmanden kunne ikke finde den lille fyr nogensteder på sin gård.

Men lige da han var ved at opgive at finde sit lille æsel, hørte han en lyd og fandt Elvis det mest utænkelige sted.

I løbet af de første to uger af æslets liv havde landmanden og Elvis dannet et tæt forhold til hinanden. Så da landmanden vågnede op en dag ude af stand til at finde Elvis, blev ham bekymret.

Æslet på billedet er ikke det samme som i videoen. Fotokilde: Mostphotos

Søgte overalt

Eftersom Elvis er meget ung, har han for vane at tage en lille lur flere forskellige steder på gården, så landmanden begyndte at lede efter æslet de sædvanlige sovesteder.

Men da han ikke fandt ham der, så ledte han efter den lille krabat på hele sin ejendom – men uden resultat, og landmanden mistænkte nu, at nogen havde stjålet Elvis.

Nedslået vendte landmanden tilbage til huset for at gå igang med dagens gøremål. Men i det øjeblik hørte han en lyd på verandaen.

Fotokilde: Youtube

Hundredtusindvis griner

Lyden kom fra hængekøjen. Da landmanden gik hen for at undersøge det hele nærmere, fandt han sin elskede Elvis ubekymret sove tungt i hængekøjen. Det er uklart, hvordan den lille fyr har formået at hoppe op i hængekøjen, men der lå han. Landmanden fandt hurtigt sin mobil frem og filmede det lille mirakel.

[arve url=”https://youtu.be/u_5Gz1V2oBY” /]

Flere hundredtusinder har nu set klippet af æslets lille eventyr! Tryk på del-knappen, så dine venner også kan stifte bekendtskab med Elvis!