Vidunderligt klip: 1-årig har knap nok lært at gå – men glædesdansen får millioner til at smile

Noget af det bedste i verden er at se en babys sprudlende glæde. Det mærkes ofte på hele deres kropssprog – og de små liv har en tendens til at stråle af glæde, når de nyder øjeblikket.

Det er ofte utroligt fascinerende at følge et lille barns udvikling på nært hold. På bare få dage kan han eller hun tage flere skridt mod at blive et selvstændigt menneske. Tiden flyver afsted, og snart står guldklumpen der og skal flytte hjemmefra.

Derfor er det også vigtigt at sætte pris på de hyggelige øjeblikke, man har med sit barn! Unger har virkelig en utrolig varme og slående charme!

Allerede i en tidlig alder er det nogle gange muligt at spotte et vist talent. Man kan bemærke, at babyer evner bestemte aktiviteter – og der går ikke længe, før de finder interessen. Det kan være alt fra at sparke til en fodbold til at tegne eller danse til musik.

Bare se denne lille krabat (klippet længere nede!)

Han er ikke ældre end 17 måneder, men har allerede en yndlingssang – og formår også at bevæge sig i takt til musikken. Selvom drengen knap nok har lært at gå, så gør det udemærket med at tage små dansetrin og følge en simpel koreografi.

Selv moren deltager i dansen – og denne lille charmetrold stråler af lykke, da han går ud på stuegulvet for at give den gas!

Jag bliver helt varm om hjertet af at se det her – og kan ikke stoppe med at smile! Det er ikke underligt, at videoen har over 2,5 visninger på Youtube!

Se det selv her nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/w_qKKRBlPkg” /]

Hvilken charmetrold – og var dansetrinene ikke bare imponerende!? Tøv ikke med at DELE, hvis denne charmetrold også gav dig et smil på læben!