16-årig drømte om at blive vampyr – 7 år senere græder moren, da hun møder sin datter

Jeg er af den holdning, at alle mennesker er smukke som de er.

Men samtidig er der mange, som ikke er tilfredse med deres naturlige udseende og dedikerer hele deres liv på at justere, hvordan de ser ud. Folk bruger penge på alt fra tatoveringer til piercinger og forskellige kirurgiske indgreb for at opnå særlige mål for deres udseende.

Det er selvfølgelig op til den enkelte person, og det skal respekteres, men i nogle tilfælde er det svært ikke at mene, at det er gået alt for langt.

Som 16-årig var Amber Luke utilfreds med sit udseende. Hun kunne ikke lide at se sig selv i spejlet, men malede hurtigt et billede af, hvordan hun gerne ville se ud. Den australske pige ville blandt andet efterligne vampyrer og have tatoveret store dele af sin krop – og hendes drøm blev hurtigt til virkelighed.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Allerede som 16-årig havde Amber tre tatoveringer – men i dag, 7 år senere, har hun hele 50. Kvinden hævder at være afhængig af tatoveringer, og har også et stort antal piercinger forskellige steder på kroppen. Hun har også spaltet sin tunge og farvet øjenhviderne blå.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Sidstenævnte indgreb kunne have gjort hende blind. Men det syntes den i dag 23-årige kvinde var risikoen værd – selvom hun i de første tre uger efter indgrebet ikke kunne se noget.

– Nu elsker jeg at se mig selv i spejlet. Tidligere så jeg normal og kedelig ud, siger hun ifølge Daily Mail.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Amber har brugt lidt over 50.000 danske kroner på sine tatoveringer og piercinger – men hun er langt fra færdig med at forvandle sin krop, som hun ser som et stort projekt.

– Jeg fortryder intet, siger hun og fortæller, at hendes næste mål er at spidse hjørnetænderne. Jeg vil gerne være ligesom en vampyr.

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Familien er generelt støttende, men hendes mor begyndte at græde, da hun så, at datteren havde fået tatoveret øjnene.

– Det var det mest smertefulde af mine indgreb, siger Amber og tilføjer; I dag er jeg tilfreds med mig selv!

Instagram/Blue Eyes White Dragon

Hvad synes du om hendes forvandling? Synes godt om hvis du mener, at Amber blev smuk, DEL hvis du mener, at det her er helt vanvittigt!