Her er de 14 værste jobs i verden – nummer 3 giver mig næsten kvalme

Er du træt af dit job? Har du brug for lidt ekstra inspiration til at yde dit bedste hver dag?

Det kan vi sagtens hjælpe dig med – også ret så effektivt.

For vi lover dig, at der er mennesker, der har det langt værre. Som bevis på netop det vil vi nu fortælle dig om de måske 15 værste jobs i verden.

Efter at have gennemgået denne liste – som du bør læse helt til slut – vil du med garanti se frem til at komme på arbejde igen. Det kan vi næsten garantere!

1. Skydeskiveholder

Det lyder hverken sikkert eller specielt stimulerende. Muligvis spændende. I Kina kan man få denne risikable opgave – men det er lidt uklart med sundhedsforsikringen.

2. Prøvesmager

Det lyder som et drømmejob, ikke sandt? Men når menuen består af hunde- og kattemad, så lyder det knapt så lækkert.

Det er muligvis et godt karrierevalg, hvis man ikke er så kræsen.

3. Armhulesniffer

Nogle mennesker arbejder primært med at sniffe andre under armene – og det dufter ikke altid dejligt.

Den officiele jobbeskrivelse er “deodorant-tester”, men vi ved ikke, om det ligefrem gør det bedre.

4. Kloakdykker (Indien)

I visse lande i Asien er der ikke specielt mange love og regler om beskyttelsesbeklædning. Denne mand arbejder dagligt med at rengøre kloakker – for at undgå oversvømmelser.

Et kvalificeret gæt er, at han har brug for at bad efter arbejde.

5. Elefantinseminator

Et hårdt job, men nogen skal jo gøre det. Se manden til højres ansigtsudtryk. Denne stakkel ved, at det snart er hans tur til at iklæde sig plastdragten og “dykke ind”.

6. Kosimulator

Ofte er det nok at sætte en maskine frem, der minder om en ko. Men for at få det bedste resultat, når man indsamler tyresæd, så prøver man at genskabe bevægelserne fra en rigtig ko.

Det skader heller ikke, hvis manden bag rattet stønner sensuelt og overbevisende.

7. Dildo-pynter

Et hårdt arbejde. Det er vigtigt at glans, nosser og farverne er helt perfekte. For detaljerne er vigtige, men der er sjovere jobs end at pynte dildoer.

8. Telereparatør (i Kina)

Både ekstremt svært og meget risikabelt. Dette job har det hele – i negativ forstand.

Man har helt ondt af den stakkels mand, men vi har brug for disse helt. Så send dem en stor tak.

9. Lorte-ekspert

Ekstremt klamt, men også vigtigt. Her er opgaven at samle afføring fra forskellige dyrearter. Siden tester man afføringen for at kontrollere, at dyrene er fri for skadelige materialer og forurening. Det sidste man vil have er trods alt at skade vegetationen.

10. Drøv-tygger

Ja, du læste rigtigt. James “Bud” Williams i Carterville ville ansætte en menneskelig drøv-tygger. Det er en ret gammel annonce, men vi antager, at jobbet stadig er ledigt, hvis du er interesseret.

11. Abe-skræmsel

Flere regioner og byer i Indien er plaget af aber, og eftersom de er så vant til mennesker, er det umuligt at skræmme dem væk med de sædvanlige tricks.

Det eneste, der virker til at fungere, er hvis en større abe overtager området – og derfor betaler man unge personer til at klæde sig ud som aber for at holde de små ballademagere væk.

12. Fugleskræmsel

Det er muligvis ikke sjovt at stå og samle fuglelort på en mark hele dagen, men på den anden side virker det perfekt til unge med masser af energi. Derudover får man også godt med frisk luft.

Der er altså visse fordele ved jobbet. Skulle man tage det? Aldrig i livet.

13. Badeværelsesinspektør

Måske ikke ligefrem det job, man drømte om som barn. Her er det dog hverdag at stå med lort og urin op til knæene. På positiv-listen er, at man sjældent er langt fra toilettet, hvis man pludselig får rendeskid.

14. Heste-onanist

Mange drømmer om at arbejde med dyr. Og det lyde da også som drømmejobbet, men der er trods alt en grænse. Det er ganske vist et godt formål, men det er desværre ikke nok.

Vi garanterer dig, at du ser frem til at komme tilbage på dit almindelige arbejde igen! Tryk nu på DEL for at give dine venner lidt tiltrængt motivation!