Anne skynder sig til gynækolog med problem – så hvisker han 5 ord, som får hende til at rødme

Når man er virkelig desperat, kan ens stærke engagemang og beslutsomhed let komme til udtryk i, at man får svært ved at opfatte, hvad der sker omkring en. Derfor bliver man ekstra modtagelig for misforståelser og fejlfortolkninger. Det er denne frække vits (nedenfor) et meget sjovt eksempel på!

De fleste af os finder det lidt ubehageligt at tage til lægen. For man ved sjældent, hvad der kommer til at ske, og man kan nemt  blive lidt usikker på situationen. Heldigvis er de fleste læger utroligt forstående og dygtige, så mange gange er ens bekymring lidt uberettiget.

Samtidig er kroppen en meget kompleks størrelse. Nogle gange er svært at vide, hvad man skal gøre, og så er det fantastisk, at vi har så dygtige og omsorgsfulde personer, der arbejder i den danske sundhedssektor.

For der er nemlig intet, man går til lægen med, der er pinligt, eller som man bør skamme sig over, da læger eller sygeplejersker allerede har set det meste i forvejen.

Der kan selvfølgelig opstå fejl og misforståelser, især hvis man er lidt nervøs eller ængstelig. Når ens hjerne arbejder på højtryk, kan det være svært at bevare overblikket.

Smukke Anne Kristensen havde været gift i et år, og ville så frygteligt gerne have et barn. Men uanset hvor meget parret prøvede, kunne Anne ikke blive gravid. Til sidst valgte hun at følge sine veninders gode råd, og besøgte byens bedste gynækolog.

Hun var lidt nervøs før besøget, og fandt det faktisk meget pinligt. Men lægen var heldigvis en dygtig og forstående mand af den gamle skole. Han forklarede med det samme, at Anne ikke havde noget at skamme sig over. Derfor faldt Anne hurtigt til ro.

Lægen lyttede tålmodigt til Annes bekymringer, hvorefter han sagde:

– Okay, ser man det. Det hele skal nok løse sig, skal du se. Hvis du vil være så venlig at tage tøjet af, så ser jeg, hvad jeg kan gøre ved sagen, sagde lægen og hviskede forsigtigt: “Læg dig ned på briksen…”

Anne Kristensen blev straks helt rød i hele ansigtigt og lidt chokeret. Så sagde hun:

– Det var meget venligt og betænksomt, kære doktor. Men jeg foretrækker at min mand er barnets far…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!