Fræk vits: 19-årige Line skal knalde med ældre fremmed

Jeg har en forkærlighed for frække vitser, da har en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Der findes intet bedre end en fiktiv historie, der er lige på grænsen af det, der anses for at være acceptabelt at lave sjov med.

De er trods alt fiktive, og derfor synes jeg også, at man kan lave sjove historie om det meste. Mange gange synes jeg faktisk, at vi er lidt for følesomme her i Danmark – og når en historie, som denne, ligeledes er fiktiv, så burde man kunne grine af den.

Jeg fandt historien på nettet tidligere i dag, og selvom nogle med garanti mener, at den er langt over stregen, kunne jeg ikke lade være med at grine af slutningen! Jeg er overbevist om, at du heller ikke kan lade være med at grine, hvis du har en tendens til at elske grov humor!

19-årige Line havde haft en sjov aften på diskoteket med sine bedste venner. På dansegulvet havde hun fundet en ældre fremmed mand, hun havde et godt øje for – og sidst på aftenen valgte de at gå hjem sammen.

Line boede nærmest, så de valgte at tage hjem til hendes lejlighed.

De havde knapt nok åbnet døren, før det hele udviklede sig meget lidenskabeligt – og de to endte hurtigt inde i Lines soveværelse. Der begyndte de et lidenskabeligt forspil med intense kys og masser af kærtegn.

Kvinden på billedet har intet med denne fiktive historie at gøre. Foto: PxHere.

Under en kort pause bemærker den fremmede mand, at der står et billede af en ung mand på Lines natbord. Han bliver lidt nysgerrig, men vil ikke ødelægge den lidenskabelige stemning.

– Er det din kæreste, spørger han.

– Nej, svarer Line og kysser ham på halsen.

– Okay, siger den ældre mand. Er det din bror?

– Nej, gisper Line, og fortsætter med at kysse den fremmedes bryst og mave.

– Er det din far?!

– Nej!!

Personerne på billedet har intet med denne fiktive historie at gøre

Nu er manden forvirret.

– Er det så en god ven på billedet?

– Nej, svarer Line, som nu begynder at knappe den fremmedes bukser op.

Men nu kan han ikke holde sig tilbage længere:

– Men hvem fanden er det så, der er på billedet?!

– Det er mig, siger Line hviskende. Før min operation…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!