Bekendelse: Total forvirring opstår da manden siger det uventede efter samlejet

I løbet af de seneste år er vi blevet mere og mere tilbøjelige til at dele sjove historie, billeder og artikler med hinanden på nettet. Det skyldes sandsynligvis, at meget af vores kommunikation i dag foregår via eksempelvis Facebook og andre fora end tidligerede.

Nogle af de historier, som nogle vælger at offentliggøre på nettet, omend anonymt, kan faktisk være rigtig sjove. Følgende sjove historie (nedenfor) fandt jeg tidligere i dag på det svenske site Familjeliv – og den gav mig et godt grin.

At have det sjovt i soveværelset er noget af det absolut bedste i verden, men det går ikke altid som forventet. De fleste af os, der har erfaring med denne slags aktivitet, har med garanti sjove historier omkring noget, der er foregået mellem lagnerne.

Selvom jeg ikke ligefrem fortæller om disse situationer til offentligheden, er det altid meget forfriskende, når nogen har mod på at dele deres sjove oplevelser.

Shutterstock

Læs bare hvad brugeren ”Fröken Carlsson” skriver:

Udbrød noget uventet

“Det her skete for nylig, da jeg for første gang skulle hjem til en fyr, jeg havde datet et stykke tid.

Da vi kom hjem til ham, tændte han for radioen og vi sad og talte lidt til musikken. Efter et stykke tid havde vi som ventet lidenskabelig sex. Bagefter, da vi lå i sengen og snakkede, udbrød han:

– Hvad i helvede er det her, jeg har sat på?!

Her kan man da tale om at blive forstyrret! Jeg mener, han må da gerne tro det, men behøver han at sige det?

– Hvad?!, siger jeg – og han svarer det samme igen.

– Hvad i helvede er det her, jeg har sat på?!

Jeg blev ked af det og vred, så jeg sagde:

– Det er måske bare bedst, at jeg går hjem….?

Han forstod intet – og jeg forstod ikke, at han ikke forstod noget. Men efter et stykke tid fandt vi dog en forklaring sitationen. Han havde jo talt om radiokanalen – og jeg troede, at han havde råbt af mig.

Men, men – det hele løste sig trods alt. Derudover fik vi et rigtig godt grin! Det og sex…. med andre ord en helt fantastisk aften!”

Fandt du også denne historie sjov? Så tryk på DEL-knappen!