Hun havde sex med sin mand 365 dage i træk, så skete dette med hendes ægteskab

Sex med sin mand hver dag i et år? Det lyder som noget, et nygift par lover hinanden, men glemmer efter et par måneder.

Men for Brittany Gibbons, der er mor til tre, blev det vejen tilbage til lidenskaben og kærligheden til både sin mand og krop. Nu anbefaler den 35-årige kvinde, at andre par skal gøre det samme.

Startskuddet på eksperimentet kom kort efter, at Brittany fødte sit tredje barn. En dag så hun sig selv i spejlet, og pludselig slog tanken hende: “Hvem pokker har lukket min mor ind?”

Tanken gjorde hende meget deprimeret, og i det øjeblik besluttede Brittany, at hun ville gøre noget ved sagen.

Hendes plan: At have sex med sin mand hver dag i et år.

Beslutningen

Brittany valgte at kaste sig ud i eksperimentet for at genopdage sin lyst og sin egen seksualitet.

Hun ville genoplive sit ægteskab og føle sig godt tilpas i sin egen krop og føle, at hendes mand også elskede hendes krop.

Derfor var hun fast besluttet på at have sex med sin mand hver dag i et år.

Instagram

Absolut ingen undtagelser

Hun besluttede også, at der absolut ikke skulle være nogen undtagelser. Menstruation var ingen undskyldning, og børnene måtte passe sig selv i et stykke tid dagligt, da hun og manden skulle have lidt kvalitetstid med hinanden.

Instagram

Det var ikke nemt

Som så mange andre havde Brittany komplekser i forhold til sin krop. Hun beskriver selv, at hun i årenes løb var blevet bekymret for, om hendes mand ikke længere var klar over, hvordan hun så ud nøgen, da hun har været gemt under et tæppe eller med spandex omkring maven.

Instagram

Bryde mønstre

Derfor besluttede hun også at begynde med at være nøgen med sin mand igen. Hun begyndte at gå i bad sammen med ham og holdt op med at skjule sin krop. De havde sex med lyset tændt, og hun nægtede at skamme sig over sin krop, der havde født 3 børn.

Instagram

Vi har tidligere skrevet om fordelene ved at have sex med sin mand hver aften.

Nye mønstre

Først føltes det som en pligt for Brittany at have sex hver dag. Men som månederne gik, begyndte hun at glæde sig til og nyde det. Hun kunne mærke, at jo mere sex parret havde, desto mere sex havde hun lyst til. Lyst afføder lyst, som man siger.

Instagram

Reslutatet

Parret lykkedes med udfordringen, og havde sex hver dag i 365 dage – og efterfølgende er de blevet ved! Brittany siger, at parret er lykkeligere end nogensinde før, og at hun anbefaler andre at gøre det samme.

Instagram

Hvad mener du? Er det her noget, du kunne finde på at prøve? DEL artiklen med dine venner, man ved aldrig, hvem det kan hjælpe med at finde tilbage til hinanden.