Vits: Lille Emil ser sin far have sex med barnepigen – afsløringen får faren til at besvime

Børn har en lidt anderledes tilgang til verden, men forstår ofte mere, end vi voksne vil tro. Man skal virkelig ikke undervurdere de små poder. Især ikke i dag, hvor de næsten lærer at bruge en computer, før de har lært at gå.

Det handler denne fiktive historie lidt om – og da jeg kom til slutningen, fik jeg mig et rigtig godt grin!

Lille 7-årige Emil kommer hjem fra skole og sætter sig ved køkkenbordet. Efter lidt tid kommer faren ud i køkkenet, hvorefter lille Emil siger:

– Far! Jeg skal skrive en opgave i skolen, men jeg er nødt til at spørge mig om noget.

– Okay, min søn. Hvad er problemet?

– Hvad er politik?

– Tjah, svarer faren. I politik er der fem folkegrupper. Befolkningen, regeringen, den økonomiske magt, arbejderklassen og landets fremtid.

Drengen tænker lidt.

– Jeg forstår det ikke helt, far. Kan du forklare?

– Okay, svarer faren. Jeg tager vores hjem som et eksempel. Jeg tjener pengene til vores familie – derfor er jeg den økonomiske magt. Din mor administrerer og bruger pengene – hun er altså regeringen. Vi sørger for dine behov – du er altså befolkningen. Din lillebror er landets fremtid og hans barnepige er arbejderklassen. Forstår du nu?

– Øhm, svarede Emil. Ja, mere eller mindre!

Faren og barnepigen

Samme nat vågnede Emil af, at hans lillebror græd. Han stod ud af sengen for at se, hvad der var galt og opdagede, at den lille havde skidt i bleen. Han gik ind på sine forældres soveværelse og så, at hans mor lå og sov tungt.

Herefter gik han videre til barnepigens rum, kiggede ind gennem nøglehullet, hvor han så sin far i fuld gang med at tage barnepigens tøj af. Eftersom de ikke bemærkede, at han bankede på døren, gik Emil tilbage til sit værelse og faldt i søvn.

Næste morgen sagde drengen til sin far:

– Nu tror jeg faktisk, at jeg har forstået, hvad politik er!

– Strålende, siger faren. Så forklar mig det med dine egne ord, min søn!

– Jeg tror, at det er sådan her: Mens den økonomiske magt tager arbejderklassen i røven, så snorker og sover regeringen, befolkningen bliver ignoreret fuldstændigt, og landets fremtid står i lort op til halsen!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!