Vits: 3 kvinder vil se, hvordan man bedst gør en mand liderlig – Bjarnes uventede reaktion ender i skilsmisse

At tage sig tid til at gøre lidt ud af sig selv for sin partner, plejer altid at være påskønnet. Derudover er det en god metode til at holde kærligheden ved live i et parforhold!

Men nogle gange går det ikke som forventet – hvilket også er tilfældet i denne sjove historie. Men lad os starte fra begyndelsen – tre kvinder mødes, og pludselig begynder de at tale om sex…

Tre kvinder mødes på en café – en er singel, en er forlovet og en er gift.

De beslutter at finde ud af, hvordan man bedst forfører en mand. Samme aften skal de tage en sort læderdragt på med dertilhørende høje hæle og sminkede øjne som en overraskelse til deres respektive partnere.

Dagen efter mødes de på samme café for at høre, hvordan det gik.

Johanne, der er single, har haft en blind date:

– Så snart han åbnede døren og så mig i udstyret, skreg han som en vild, og bagefter havde vi vild sex på gulvet i tre timer.

Den forlovede kvinde, der hedder Veronica:

– Jeg tog tøjet og de højhælede sko på, og lagde en rigtig fræk makeup – men det føltes lidt pinligt at stå der næsten nøgen, så jeg tog en pelsjakke på, som jeg hentede i skabet, siger hun og fortsætter:

– Da han kom hjem, åbnede jeg pelsjakken, så han kunne se, hvad jeg havde under. Han blev helt skør, skreg af lykke, kyssede mig overalt, og han bar mig ind i soveværelset, hvor vi elskede to gange.

”Rigtig smuk”

Den gifte kvinde, der hedder Anne:

– Øhm, sagde hun lidt skuffet. Jeg tog også læderdragten og skoene på. Jeg brugte mere makeup end normalt, og jeg følte mig rigtig smuk.

Hun fortsætter:

– Men da Bjarne kom hjem, smed han sig på sofaen, tog fjernbetjeningen i hånden og sagde: “Hør Batman, hvad skal vi have at spise i dag?!”

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!