Vildt slagsmål i supermarked – over de sidste toiletruller

Coronavirussen har sat hele verden i et jerngreb.

Hele områder sættes i karantæne, folk bliver hjemme fra arbejde, landegrænser og virksomheder lukkes – og sundhedsvæsenet er i visse lande under pres.

Kort sagt er situationen kritisk – og mange hamstrer nu varer til flere uger, hvilket fører til skænderier og slagsmål.

Lige siden Danmark blev lukket ned, har vi daglige nyheder om hamstring i butikker, hvor hylderne er blevet tømt. Konserves og toiletpapir sælges som aldrig før – og det er tydeligt, at flere bygger lagre derhjemme for at forberede sig på en eventuel langvarig karantæne.

Stort slagsmål – over toiletpapir

Italien er hårdest ramt i Europa, mens vi i Danmark skrivende stund har 6 coronarelaterede dødsfald. Selv på den anden side af jorden, i Australien, har virussen fået store konsekvenser.

Tradoc

Hylderne med toiletpapir landet over blev tømt på bare få minutter, skriver BBC. Folk har købt så meget, at myndighederne har fundet det nødvendigt at opfordre befolkningen om ikke at gå i panik. Derudover har flere butikker indført begrænsninger på, hvor meget man må købe.

Politiet blev kaldt ud til en butik grundet et slagsmål over toiletpapir. Det skulle have gået vildt for sig, skriver BBC, og overalt i verden er der meldt ind om lignende tilfælde.

Det virker til, at visse personer ikke kan håndtere situationen. I hårde tider er det dog ekstremt vigtigt at holde sammen og sørge for at tage sig af sine nære og kære – men lad være med at skændes over toiletpapir i supermarkedet.

Hvad synes du om dette? Tryk nu på DEL-knappen for at give din mening til kende!