Veganer skaber kaos på McDonalds med ‘blod’ – her er dommerens stenhårde straf

En dyrerettighedsaktivist hældte falsk blod på gulvet på en McDonalds i Brighton. Hun havde taget en grisemaske på, da hun i efteråret demonstrerede på fastfood-restauranten, men nu har hun fået sin straf.

Hun har fået tildelt en bøde på 385 pund, hvilket svarer til cirka 3.300 kroner, og er ligeledes idømt 210 timers samfundstjeneste. Det skriver Daily Mail.

Hun var bare en af cirka 20 demonstranter, der overraskede sikkerhedsvagterne, da de med skilte gik ind på restauranten og råbte slagord med en megafon.

Falsk blod på gulvet

Situationen udviklede sig kaotisk, og politiet blev tilkaldt til stedet.

Foto: Youtube

Iklædt en hvid T-shirt med teksten “Meat the victims” hævdede den 24-årige aktivist, der smurte falsk blod på gulvet, i retten, at hendes handlinger var lovlige – fordi hun forsøgte at redde dyr fra at blive slagtet.

Hun fortalte også, at “blodet” var spiseligt, da det var en hjemmelavet blanding af mel og farvestof. Formålet var at skabe opmærksomhed på dyrenes situation.

Men det blev afvist af dommeren – og hun blev fundet skyldig i retten.

Idømt samfundstjeneste

Robert Frost, chef for den pågældende McDonalds-restaurant, siger, at flere af kunderne var oprørte.

– En af dem (demonstranterne) havde en højttaler og råbte slagord om, hvordan dyr bliver dræbt, og de begyndte at kaste rød maling i lokalet for at symbolisere blod, siger han ifølge Daily Mail.

Foto: Youtube

Aktivisten havde allerede fået tildelt 150 timers samfundstjeneste efter at have spyttet en kvinde i ansigtet, da hun gik med pelsjakke. Men dommeren valgte at tilføje 60 timer ekstra efter episoden på McDonalds.

Hvad synes du om det her? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!