Idiot tvinger motorcyklist ud i modkørende trafik – sekunder senere får bilisten som fortjent

Jeg kan blive noget så irriteret på personer, der ikke respekterer andre i trafikken.

Det er ikke kun ubehageligt, men også livsfarligt ikke at overholde love og regler, når man sidder bag rattet. En lille fejl kan koste dyrt – og alle bilister er nødt til at hjælpe hinanden med at få trafikken til at flyde.

Når en person overtræder loven, skal man selvfølgelig straffes – helst ved at politiet opdager situationen. Det er som regel det bedste!

Et eksempel på bilisternes samarbejde i trafik er ved en sammenfletning, hvor lynlåsprincippet anvendes.

Blokerer vejen

Men desværre må man forvente, at der er uhøflige personer, der forsøger at snyde sig foran andre. Det er ikke blot dumt, men også livsfarligt.

Youtube

I dette tilfælde (videoen nedenfor) var det en kvinde i en grå sedan, der hensynsløst forsøgte at presse sig ind foran en motorcyklist. Bilisten kører ind på vejen foran og blokerer vejen for motorcyklisten. På den måde tvinger hun også sin medtrafikant ud i modkørende trafik.

Dyr lærestreg

Motorcyklisten forsøger at fange den kvindelige bilists opmærksomhed, fordi han er endt i en meget farlig situation, men hun ignorerer og griner ad hans forsøg. Men blot få sekunder senere kom det til at koste hende dyrt.

For der holdt nemlig en politibil længere fremme, som motorcyklisten kom i kontakt med meget hurtigt – og sammen kunne man løse situationen. Her i videoen nedenfor kan du se det klip, som manden filmede med sit hjelmkamera.

Kvinden fik eftersigende en bøde på mellem 200-300 dollar – altså mellem 1300-1900 kroner. Motorcyklisten lagde videoen på Youtube med en hyldest til betjenten, der meget hurtigt og effektivt håndterede situationen.

Retfærdigheden skete fyldest, og en dårlig trafikant fik sin straf!

Synes du også, at kvinden fik som fortjent? Så tryk på DEL-knappen!