Studie afslører: Mænd gemmer sig på toilettet i timevis – for at undgå brok, rengøring og børn

Vi har alle brug for lidt alenetid – så simpelt er det. At være helt alene og lade batterierne op i fred og ro er meget vigtigt for ens velvære.

Dette kan man selvfølgelig gøre på flere måder, og ifølge et nyt studie har mænd en tendens til at søge tilflugt på toilettet, skriver Ladbible.

1.000 mænd deltog i studiet, og det viste sig, at mænd i gennemsnit tilbringer syv timer på toilettet om året – uden reelt at gøre det, hvad man normalt gør på et toilet. Altså “bummelum”, tisse, barbere sig, bade osv.

Brok og børn de primære årsager

Mændende, der deltog i undersøgelsen, angav, at de primære årsager til, de søgte tilflugt på toilettet var for at undgå brok fra partneren, irriterende børn og huslige pligter.

– Toilettet er hjemmets fristed, et sted, hvor vi kan lukke omverdenen ude, selvom det kun er for en lille stund. Noget, som mange mænd benytter lejligheden til at udnytte, siger en talsmand fra virksomheden, der står bag studiet.

Det virker også til, at det er meget vigtigt for mænd at kunne søge tilflugt på toilettet. Ifølge studiet angav hele 25 procent af mændene, at uden toiletbesøgene vidste de ikke, hvordan de skulle håndtere hverdagen.

Selvom studiet ikke gælder for alle mænd, så ved jeg endelig nu, hvor min mand forsvinder hen, når der skal gøres rent i hjemmet! Tryk på del-knappen, så dine venner også kan læse dette!