Største tyveri af sexlegetøj nogensinde: Liderlige tyve stjal luksus-dildoer for over 400.000 kroner

Indbrud, tyveri og svindel er aldrig sjovt. Det skaber altid en masse besvær med politiet, forsikringsselskaber. Det optager masser af tid, energi – og kort sagt er det bare træls.

Tyve har en tendens til at stjæle værdigenstande eller penge. Ved indbrud er smykker, biler, dyr elektronik, møbler og kunst altid på indbrudstyvenes “ønskeliste”, men der er også de tyve, der har deres fokus rettet på noget helt andet.

For et stykke tid siden blev et firma nemlig bestålet sexlegetøj til en værdi af hele 400.000 danske kroner!

Wikimedia Commons

Efter en sexmesse i den tyske hovedstad Berlin fik firmaet Fun Toys London stjålet sexlegetøj for flere tusindvis af kroner. De efterlod deres sexlegetøj uden opsyn i et kort øjeblik, og det øjebliks uopmærksomhed udnyttede et ukendt antal indbrudstyve til at slå til, skriver newnownext.

Stjal endnu mere

De brød ind i et lagerrum, stjal dildoer og anal-kugler, hvorefter de flygtede fra gerningsstedet. Da man opdagede, at produkterne var forsvundet, blev politiet kontaktet. Men da en af firmaets medarbejdere gik op for at møde betjentene, blev yderligere fire kasser med sexlegetøj stjålet fra lagerrummet.

Newnownext

Værdien af det stjålne voksen-legetøj løber op i en værdi af 60.000 dollars, hvilket svarer til cirka 400.000 danske kroner. Spørgsmålet er nu, om tyvene havde brug for penge, eller om de bare var ekstremt liderlige. For det hører ikke ligefrem til almindelighederne, at man stjæler netop denne type produkter.

Hold udkig

At stjæle – og efterfølgende forsøge at afsætte – denne slags produkter virker ikke til at være standard i den kriminelle underverden.

Newnownext

Derfor opfordres potentielle sexlegetøjs-købere nu til at holde øje med Fun Toys Londons-produkter og kontakte politiet, hvis de ser firmaets produkter, der ikke sælges via en butik.

Ved mistanke skal man kontakte politiet, som tilsyneladende ikke har fået gennebrud i sagen – selvom det er det største tyveri af sexlegetøj nogensinde.

Kender du nogen, der bør betragtes som hovedmistænkt? Så tag den person eller tryk på del-knappen, hvis du mener, at det her er for skørt!