Lommetyv stjæler tegnebog fra fattig pensionist – så griber bikerne ind og giver ham som fortjent

Det er noget så frygteligt irriterende, når visse personer ikke kan kende forskel på dit og mit.

Tyve, der tager sig friheden til at stjæle fra uskyldige mennsker, fortjener som det mindste at blive anholdt, men hvis det gør lidt ondt før det, gør det bestemt ikke noget – selvom vold selvfølgelig ikke bør hyldes af nogen art.

En lommetyv i England kom bitterligt til at fortryde, da han stjal en pensionists tegnebog, men herefter løb ind i en flok bikere.

Den omtalte hændelse fandt sted i byen Stafford i det vestlige England. En 43-årig mand havde ifølge vidner på afstand fulgt efter en pensionist, der gik alene rundt og samlede penge ind.

Stjal pensionistens tegnebog

Herefter valgte den luskede tyv at slå til. Den ældre mand gik ind i en nærmest mennesketom gade, og forbryderen fulgte efter. Da han troede, at kysten var klar, nærmede han sig den uskyldige pensionist – og stjal hans tegnebog.

En kvinde i nærheden så det hele, og råbte “stop tyven!”, skriver Daily Mail.

Men tyven nåede ikke langt. Efter et par sekunder løb han nemlig direkte end i en flok bikere fra Oxleather Motorcycle Club.

– Det var måske ikke den smarteste flugtplan, siger øjenvidne Martin Burrows til avisen.

Lest HE forgets!

Posted by Daily Mail on Wednesday, November 13, 2019

Bikerne fangede straks tyven, tog ham i et stenhårdt greb – og sagde et par velvalgte ord om forbryderens luskede metoder.

Tyven anklagede dem for overfald, men bikerne tilbageholdt ham, indtil politiet kom til stedet.

Lommetyven blev herefter lagt i håndjern og anholdt.

Hvor var det fantastisk, at bikerne greb ind for at hjælpe den ældre mand! Deres heltedåd fortjener virkelig at blive hyldet! Tryk nu på DEL, hvis du er enig!