Spøgelseshuset giver dig 135.000 kroner hvis du klarer udfordringen – men ingen har vundet

Et amerikansk “spøgelseshus” er så uhyggeligt, at ejerne tvinger besøgende til at underskrive et 40-siders dokument for ikke at blive sagsøgt – og derudover skal man vise en lægeerklæring, skriver Ladbible.

Men hvis man gennemfører hele besøget uden at skrige det forudbestemte “sikkerhedsord”, der afslutter hele oplevelsen, så får man hele 20.000 dollars, hvilket svarer til cirka 135.000 danske kroner.

McKamey Manor er så uhyggeligt, at ingen indtil videre har vundet pengepræmien.

Youtube / McKamey Manor

Russ McKamey, der ejer spøgelseshuset i Californien, forlanger ikke mere end en pose hundefoder til sine hunde for at få adgang til huset. For nylig fandt han på det nye tema “Desolation” – og i skrivende stund har ingen turdet at kaste sig over udfordringen.

Youtube / McKamey Manor

Flere kontroller

Hvilket sandsynligvis primært skyldes de skræmmende billeder, der giver et hint om, hvad der venter inde i huset.

– Det bliver meget sværere at klare på grund af det mentale spil, siger Russ McKamey til WGNTV.

Youtube / McKamey Manor

Hvis man gerne vil kaste sig over den uhyggelige udfordring, skal man være fyldt 21 år. Hvis man er mellem 18-20 år, skal man have en skriftlig tilladelse fra sine forældre. Derudover skal du fremvise en lægeerklæring, der slår fast, at du har det godt både fysisk og mentalt.

Youtube / McKamey Manor

Derudover vil spøgelseshusets personale foretage et baggrundstjek af dig og gennemføre et telefoninterview, før du får lov til at komme ind i huset. Når du møder op ved huset, bliver du også testet for, om du har indtaget stoffer og alkohol.

Kostet over 7 millioner kroner

Før man endelig får adgang til huset, skal man have set filmen And There Were None, som er en 2 timers video med klip af tidligere udfordrere, der ikke kunne gennemføre oplevelsen i spøgelseshuset.

Youtube / McKamey Manor

Russ McKamey forklarer, at han har brugt over 7 millioner kroner på at indrette spøgelseshuset og skabe den uhyggelige stemning – og ud fra billederne ser det helt vanvittigt ud.

Youtube / McKamey Manor

Her nedenfor kan du se en trailer fra den nye oplevelse, som ingen endnu har turdet at kaste sig over. Men vi advarer dig, det er virkelig uhyggeligt!

Kender du nogen, der burde tage udfordringen op? Så har personen mulighed for at vinde 135.000 kroner!

Så tag den ven på Facebook eller del nyheden videre til dine venner!