Sommeren er reddet: Nu kan du nyde en ketchup-is i solen

Nogle bruger ketchup til stort set alt. Mens det er meget almindeligt at bruge ketchup til pølser, pasta eller brugere, vælger nogen at putte den populære tomatdressing på alt fra pandekager til fiskefrikadeller.

Ketchups smagsaroma passer ikke til alle retter, hvis du spørger mig, men smag er heldigvis individuelt. Jeg tror aldrig, at vi nogensinde bliver enige om, hvad ketchup passer til.

Men noget, der med garanti deler vandene, er…. ketchup-is!

Ja, den findes faktisk – og har fået flere på de sociale medier til enten at hungre efter en smagsprøve eller få kvalme bare ved tanken om dens eksistens.

Ketchup kan være lækkert – i passende mængder.

Fotokilde: Flickr

Hvis du spørger mig, kan man ikke få for meget af den populære tomatdressing, men man kan selvfølgelig heller ikke spise ketchup til alt. Men ikke alle er af den overbevisning, for nogle vil have ketchup til alt, de spiser.

Er det rejsen værd?

Disse personer, som man nok kan kalde ketchupentusiaster, vil med garanti blive glade for, at man faktisk kan få ketchup-is.

Foto: Twitter/@nvzreens

Man har kunnet købe den i lidt over et år i isbutikskæden Gelati. De har to butikker – begge i Irland. Nærmere bestemt i byerne  Enniscrone og Ballina, ifølge Delish. Med andre ord skal man være villig til at betale for flybilletter til Irland, hvis man som dansker gerne vil prøve denne mildt sagt unikke is.

Fotokilde: Twitter/@nvzreens

Isen blev opfundet, da verdensstjernen Ed Sheeran, som har en ketchupflaske tatoveret på sin ene arm, skulle afholde to koncerter i Dublin – og for at byde ham velkommen valgte isbutikken at lave en specialis til koncerten. Personer med billetter til koncerten fik sågår en gratis is, skriver The Sun.

Foto: Instagram/@Gelati_icecream

Gelatis tossede og unikke isopfindelse er blevet et stort samtaleemne blandt ketchup-elskere verden over. Hvis du bliver lækkersulten af at læse dette, er det bare at bestille billetter til Irland til sommer. Så kan drømmen om at spise ketchup-is gå i opfyldelse!

Kender du nogen, der bare skal smage denne is? Så tag del person på Facebook eller tryk på DEL, så alle dine ketchup-elskende venner kan læse denne nyhed!