Smuk 19-årig skaber kaos på flyet, så hvisker kaptajnen 6 ord som gør hende panisk

Nogle gange har man brug for et virkelig godt grin for at komme gang med sin dag. For det kan nemlig give en rigtig kickstart, og skal virkelig ikke undervurderes.

Selvom det er fantastisk at grine, er jeg normalt ikke ligefrem begejstret for eksempelvis blondine-vitser. For det er selvfølgelig tosset, at ens udseende har en negativ eller positiv påvirkning på ens intelligens – men denne frække vits var dog en undtagelse, for den fik mig til at grine højt.

Jeg fortalte den til min kone i år, og selvom vi begge er blonde, grinte vi begge både højt og længe!

Et fly er lige lettet fra København med kurs mod New York. Pludselig rejser en smuk, 19-årig blond ung kvinde sig fra sit sæde på økonomiklassen, hvorefter hun går op og sætter sig på første klasse.

En stewardesse opdager, hvad der sker, og spørger om at se kvindens billet. Herefter fortæller hun kvinden, at hun skal sidde på økonomiklassen, og at hun derfor er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads.

– Jeg er blond, jeg er smuk – og jeg skal til New York, er det eneste, kvinden svarer.

Stewardessen går til cockpittet og fortæller andenpiloten, at der er en passager, der nægter at gå tilbage til sit rigtige sæde.

Han følger med ud i kabinen og siger til blondinen, at hun er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads på økonomiklassen, hvilket er hvad hun har betalt for.

– Jeg er blond, jeg er smuk – og jeg skal til New York, gentager kvinden igen.

“Jeg skal nok klare det”

Andenpiloten går tilbage til sin kollega – kaptajnen – og fortæller om situationen.

– Sagde du, at hun var blondine?, spørger kaptajnen.

– Ja, svarer andenpiloten.

– Okay, nu skal jeg klare det her. Jeg er gift med en blondine, så jeg ved, hvordan de fungerer.

Kaptajnen går ud i kabinen og ud til kvinden på første klasse, hvor han hvisker hende noget i øret. Straks efter rejser hun sig fra sit sæde, undskylder og går ned og sætter sig på sin rigtige plads på økonomiklassen.

Stewardessen og andepiloten måber over situationen – hvorefter de spørger kaptajnen, hvad han sagde til hende.

– Jeg sagde bare, at første klasse ikke går til New York…

Tøv ikke, DEL denne lille vits, hvis den også gav dig et smil på læben!