Skål! Nu kan du tjekke ind på vin-hotel, hvor du bor, sover og drikker vin – i en gigantisk vintønde

Et par nætter på et hotel er fantastisk. Man får lidt tid væk hjemmefra og kan blive forkælet et par dage, hvor andre laver mad, gør rent og alt andet kedeligt for en.

Eftersom man så sjældent bor på hotel, og man ikke opholder sig der specielt længe, er det en glimrende mulighed for at prøve noget vildt. Som for eksempel at bo på et vinhotel.

I portugisiske Douro kan man nu tilbringe et par nætter på en vingård, hvor alt handler om den skønne drik – man sover også i en stor vintønde, skriver The Mirror.

Det er på vingården Quinta de Pacheca i Douro-området, hvor du kan få den totale vinoplevelse. Douro-området er mest kendt for sine portvine, men der er også mange rød- og hvidvinsproducenter i området.

Facebook

Drik vin hele dagen

Efter at have tjekket ind på Quinta de Pacheca, venter en dag med vinsmagning på den 116 år gamle gård, som producerer rød, hvid og portvin. Så du bliver hvert fald ikke tørstig under dit ophold.

Man kan også prøve deres marmelade og olivenolie, som de også producerer på gården.

Facebook

Sov i stor vintønde

Efter at have drukket vin hele dagen, er du højst sandsynligt træt – og her kan du sove i en gigantisk vintønde.

Hver tønde er bygget efter de tønder, som gårdens vin laves i. Selve sengen er rund, og der er selvfølgelig badeværelse, garderobe, aircondition og WiFi.

Facebook

“En unik oplevelse”

Ifølge vingården selv er deres mål at “forstærke oplevelsen af en vinsmagning på en idyllisk og romantisk måde med en unik oplevelse.”

Facebook

Tryk nu på DEL-knappen, så alle dine vinglade venner også kan se dette vidunderlige hotel!