Sjov historie: Mand går til lægen for at klage over konens humørsvingninger

Manden i denne lille historie kunne ikke forstå, hvorfor hans kone var så vred på ham og havde konstante humørsvingninger. Han spekulerede meget over, hvad der kunne være årsag til dette. Men jo mere han tænkte på det, jo mere forundret blev han. Derfor valgte han at spørge sin læge til råds, og lægens uventede løsning er genial!

Det var under en rutineundersøgelse hos lægen, at manden benyttede lejligheden til at spørge lægen om sin kones dårlige humør.

“Hvad er problemet?”, spurgte lægen.

“Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hver dag føles det som om, at hun bare bliver vred uden grund. Også selvom jeg ikke har gjort noget. Jeg er oprigtigt bekymret”, sagde manden.

Lægen svarede: “Jeg har den perfekte kur mod din kones problem. Når du bemærker, at din kone er ved at miste besindelsen og bliver vred, så skal du tage et glas vand og begynde at gurgle vandet i din mund. Du må ikke synke det, men du skal blive ved med at gurgle vandet, indtil hun enten falder til ro eller forlader lokalet.”

To uger senere komm manden tilbage for at blive undersøgt endnu en gang. Han så meget friskere ud og virkede næsten som et helt nyt menneske.

“Det var en genial idé”, sagde manden til lægen.

“Hver gang min kone var lige ved at skælde mig ud, så gurglede jeg munden med vand. Jeg gurglede og gurglede, og til sidst faldt hun til ro. Hvordan kan et glas vand gøre det?

Lægen svarede: “Vandet gør egentlig ikke noget i sig selv. Årsagen til, at din kone ikke skælder dig ud længere er, at din mund er lukket….”

KildeHeartwarming

Kunne du heller ikke lade være med at trække på smilebåndet af denne lille historie? Så del den med dine venner på Facebook, det kan være, at dette lille trick kan afhjælpe andres humørsvingninger!