Politiet jagter “vild onanist” på flugt – har leget med tryllestangen offentligt i flere timer

En vild onanist hærger løs – og nu gør politiet alt for at fange ham.

Manden er gået hen til fremmede kvinder og vist sit lem ved mindst to tilfælde. Den ene gang onanerede han intenst, skriver Unilad.

Myndighederne modtager tips i håb om, at han kan anholdes hurtigst muligt.

“Onanerede voldsomt”

En kvinde og hendes veninde fik et mindre chok, da de bemærkede en mand, som stod i busken ved siden af dem onanere intenst.

Pixabay

Det hele skete i Sydney Beach i Australien torsdag i sidste uge.

– Han onanerede voldsomt i vores retning. Vi råbte til ham og forsøgte at optage en video, som vi kunne vise til politiet. Han var ligeglad og fortsatte bare, siger kvinden til 7News.

Pxfuel

Manden beskrives som en hvid mand mellem 30-40 år, og han havde et kamera omkring halsen i gerningsøjeblikket, skriver Unilad.

Han var iklædt beige tøj – og en mand, der delvist matcher beskrivelsen af gerningsmanden, dukkede senere op et andet sted i byen. Her viste han sin “tryllestang” til en anden kvinde, men da hun råbte efter hjælp, flygtede blotteren.

Havde andet tøj på

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om den samme mand, men beskrivelsen af ham er suppleret med, at han havde mørt hår og et yngre udseende.

Ved det andet overgreb bar gerningsmanden tøj i andre farver, hvilket kan indikere, at det var en anden mand.

Sutherland Shire Detectives are investigating two separate acts of indecency reports which have occurred at Cronulla and…

Posted by Sutherland Shire Police Area Command on Thursday, January 30, 2020

Sutherland Shire Police Area Command beder nu offentligheden om hjælp til at finde blotteren – eller blotterne. Man beder folk i områderne Cronulla og Wattamolla være ekstra forsigtige.

Del nu artiklen videre, så politiet kan anholde den “vilde onanist”!