Lille pige møder “julemanden” i butikken – så går den beskæggede mand ned på knæ og får alle til at grine

Noget af det bedste ved julen er at være omgivet af små børn, som har en lidt anderledes fascination og entusiasme omkring julen end mange voksne.

De har ganske enkelt lidt andre prioriteter. Som at møde julemanden og danse om juletræet. Med alderen bliver det mere julemaden og at møde familien, som bliver det vigtige i forbindelse med højtiden.

Så her i løbet af julen fyldes internettet med masser af herlige klip og historier. Og ofte omhandler de børn. De små liv har virkelig en helt unik evne til at forgylde vores tilværelse.

Det lille klip nedenfor giver virkelig en julestemning i hele kroppen. En lille pige har nemlig spottet en lidt rund mand med hvidt skæg og en rød skjorte i et supermarked. Nu kan du vel godt regne ud, hvem hun tror, manden var?

Nemlig! Hun tror nemlig, at julemanden er ude at handle. Først er hun dog lidt flov og stirrer på manden, som står ved sin indkøbsvogn.

Har bagt kager til julemanden

Men efter lidt tid går “julemanden” ned på knæ, hvorefter den lille pige går hen til ham, og de begynder en utrolig varm og charmerende samtale.

– Har du været venlig i år?, spørger manden.

Så viser hun ham sine negle og “julemanden” udbryder:

– Wow!

Efter lidt tid fortæller pigen, at hun har bagt kager til julemanden.

– Skal jeg dele dem med Rudolf?, spørger manden.

Pigens mor, som står bag kameraet, kan ikke lade være med at fnise. Hvilket egentlig ikke er så underligt, da det er et virkelig vidunderligt øjeblik – som er set millioner af gange på Youtube.

Tøv ikke med at DELE, hvis klippet gav dig et smil på læben!