Studie: Personer der onanerer meget har større chancer for at blive chefer

Stort set alle voksne onanerer fra tid til anden, uanset om man er i et forhold eller ej. Kort sagt er det helt naturligt og ikke noget, man skal skamme sig over.

For der er ikke noget skamfuldt ved at hygge lidt med sig selv engang imellem. Faktisk lige modsat. En orgasme, uanset om man opnår den alene eller sammen med en anden, gør, at man er mere afslappet i kroppen, og man får det normalt meget bedre efterfølgende.

Men selvnydelse kan faktisk også potentielt være godt for karrieren, hvilket de fleste af os nok ikke var klar over – men det er det faktisk.

Ifølge et nyt studie har personer, der onanerer meget, større sandsynlighed for at blive forfremmet til chefer end personer, der onanerer mindre, skriver the Mirror.

Yder langt bedre på jobbet

Onani er ikke ligefrem et samtaleemne, man normalt diskuterer på arbejdet. Man ved, at næsten alle gør det, men man taler ikke om det. Men man kan faktisk næsten gætte sig frem til, hvem der dyrker meget ‘håndarbejde i fritiden – for de er sandsynligvis chefer.

Undersøgelsen er udført af reklamebureauet Frac.tl, hvor 1012 personer skulle svare på spørgsmål om deres onani-vaner og jobsituation.

Resultatet viste, at de, der onanerer mere end én gang om ugen, præsterer bedre på deres arbejde end dem, der ikke onanerer så ofte.

Shutterstock

Tjener også flere penge

Personer, der onanerer meget, har derudover også højere positioner på arbejdspladsen.

“Deltagerne, der onanerer meget, har større sandsynlighed forat blive ansat i en rekrutteringsproces, og de højere udstrækning også chefer”, skriver bureauet i studiet.

Stor-onanister tjener i snit 30.000 kroner mere om året.

Shutterstock

Man bliver med andre ord rigere af at onanere meget – det lyder jo helt perfekt!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får muligheden for at blive chef! Eller tag en kommende chef i kommentarfeltet!