Perfekt motivation: Her byder de på gratis øl – når du motionerer

Vi har alle oplevet at have store problemer med motivationen, når vi skal ud at motionere.

For helt ærligt så er det langt sjovere at sætte sig ind på sin lokale bodega og drikke et par fadøl. Ken forestil dig, hvis man kunne kombinere disse aktiviteter?

Men nu bliver det faktisk til virkelighed!

I samarbejde med motions-app’en Strava bliver The Runway Pub åbnet – hvor den eneste godkendte valuta er de kilometer, man løber.

Løb – og du bliver tilbudt øl.

Nu skal vi satme i form!

Løb er en fantastisk motionsform. Man forbrænder fedt, kommer i form – og der er generelt mange fordele ved at tage en løbetur fra tid til anden. Men en af ulemperne er, at man ikke kan drikke øl, mens man løber. Eller det vil sige, at det ville være pokkers kompliceret.

Kan få seks øl – helt gratis

Men nu kommer virksomheden New Balance med et lovende initiativ, der gør det lidt lettere at drikke øl og motionere på samme tid, skriver avisen Café.

Foto: Geograph

Sammen med Strava åbner New Balance The Ruaway Pub, hvor den eneste accepterede betalingsform er de antal kilometer, man har løbet. Tørstige motionister skal bare fortælle hvor mange kilometer de har løbet til personalet i baren – og så kan de få slukket tørsten med en iskold øl, helt gratis.

Konkret kommer app’en til at tilbyde fire forskellige motionsudfordringer på mellem 10-21 kilometer. Hvis man klarer 60 procent af løbeudfordringen, kan man få to gratis øs til sig selv og en ven. Med en 100 procent klaret udfordring kan man få hele tre øl hver!

Fitness-center tilknyttet

Da ens venner er involveret i det hele, kan man også hjælpe hinanden ved at heppe og agere løbepartner.

Den utrolige pub har også et fitness-center, så man kan varme lidt op, før man begynder at drikke. The Runaway Pub er åben indtil april, og er at finde i London på følgende adresse:

The Runaway Pub
64–68 Charing Cross Road,
London, U.K., WC2H 0HR
England

Gør dine venner en tjeneste og “tag” dem for at fortælle om denne fantastiske nyhed! Eller del denne livsvigtige information videre til dine øl-elskende venner!