Er du ofte liderlig eller beruset? Så kan du forvente mange myggestik til sommer

Den danske sommer er dejlig! Solen skinner, alle er glade og de mørke aftener er en saga blot. Men med sommeren kan man også forvente en masse irriterende insekter, og en af de allerværste må være myg.

Uanset hvad man gør, og hvor man er, kan man forvente at blive at blive angrebet af myg, hvis man tilbringer en dejlig sommeraften uden for med lidt lækkert grillmad.

Men har du lagt mærke til, at nogle bliver bidt mere end andre. Og hvorfor er det tilfældet?

Ifølge sitet MåBra kan det skyldes, at man er beruset eller liderlig.

Er du en af dem, der altid angribes af myg og bliver bidt over hele kroppen, så snart du træder ud af døren i løbet af sommeren? Det er der en naturlig forklaring på, da myg er klogere, end de ser ud.

Tiltrækkes af liderlige og berusede mennesker

Myg tiltrækkes af visse egenskaber hos mennesker, og det afhænger af ens lugt.

Når vi bliver seksuelt ophidsede, udskiller vores krop feromoner for at tiltrække en person at have sex med. Men desværre tiltrækker det også myg, som er gode til at registrere disse dufte.

Myg er også hurtige til at registrere duften af alkohol, så at nyde en kold pilsner i haven er altså forbundet med visse risici.

Pixnio

Undgå sort tøj

Her følger andre gode råd til, hvad du bør undgå for at tiltrække en masse myg.

Tung vejrtrækning: Myg kan registrere duften af kuldioxid på 50 meters afstand, og derfor bør man undgå at trække vejret tungt. Hvis man træner, løber man en endnu højere risiko, da myg også tiltrækkes af mælkesyren i vores sved.

Sort tøj: Selvom sort tøj ikke ligefrem er praktisk i løbet af sommeren, er der alligevel mange, der har en stor forkærlighed for netop denne farve. Men så kan du også forvente en masse myggestik. For myg tiltrækkes nemlig af mørkere farver som mørkeblå, mørkerød eller sort.

Det her var jeg faktisk ikke klar over – men det forklarer faktisk en hel del!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse disse oplysninger!