Nyt drømmejob: Tjen 335.000 kroner om året - på at teste sexlegetøj

Nyt drømmejob: Tjen 335.000 kroner om året – på at teste sexlegetøj

At arbejde er noget de fleste af os gør uden at tænke så meget over det. Det er bare noget, man gør. Man står om morgenen, tager på arbejde, tilbringer otte timer der, og tager så hjem igen.

Nogle gange er arbejdet sjovt, andre mange mindre sjovt. Men det monotonien ved at tage på det samme arbejde hver dag, uge ind og uge ud, kan ende med at blive trættende, og man begynder at overveje andre karrieremuligheder.

Nu er der en unik chance for at arbejde med noget, som med garanti sikrer dig nydelse i løbet af arbejdsdagen – og årslønnen er ligeledes god. Man kan nemlig søge et job som professionel tester af sexlegetøj, skriver The Sun.

Det er virksomheden Onbuy, som har et jobopslag, som få andre kan tilbyde. Onbuy sælger masser af ting, herunder sexlegetøj.

På det seneste har de mærket en stigende efterspørgsel på deres sexlegetøj – og vil nu ansætte nogen til at bevare kunders spørgsmål.

Må prøve alt sexlegetøj

Jobbeskrivelsen?

De daglige opgaver kommer til at bestå af at besvare spørgsmål fra kunder, der gerne vil vide mere om virksomhedens sexlegetøj, hvilket legetøj passer til andet legetøj, og hvordan man får maksimal nydelse af dem.

Shutterstock

– For at få så stor kendskab til sexlegetøjet som muligt skal man selvfølgelig prøve alt.

– Vi stræber altid efter at kunne give så god service som muligt til vores kunder, siger Cas Paton, grundlægger af Onbuy.

Årsløn: 335.000 kroner

Ud over at få mulighed for at teste sexlegetøj dagen lang tilbyder Onbuy også en årsløn på 38.000 pund, hvilket svarer til 335.000 danske kroner.

Ingen uddannelse er påkrævet for at komme i betragtning til jobbet. Men det er dog en fordel at have tidligere erfaring med sexlegetøj samt at være meget serviceorienteret.

Shutterstock

Hvis man overvejer at søge jobbet, kan man gøre det her via deres hjemmeside.

Kender du nogen, som ville være den perfekte kandidat til jobbet? Så tryk på DEL-knappen for at give dine venner chancen for at ansøge!