Ny lov forbyder alkohol – så indfører restaurant genial løsning som tager røven på politiet

Nogle gange opstår der uventede situationer, som man ikke havde forberedt sig på. I tilfælde som disse er det vigtigt at kunne tænke kreativt og finde nye løsninger på eventuelle problemer. På den måde kan man nogle gange genvinde kontrol over en ellers kaotisk situation.

Gennem årene har vi set flere gode beviser på, at en ellers træls situation kan vendes til noget positivt. Så længe man lader sine ‘geni-muskler’ arbejde, er vores evner til at løse problemer næsten uendelige.

Det er måske derfor, at en person sagde; “intet er så skidt, at det ikke er godt for noget” i tidernes morgen?

I Indien besluttede Højesteret for at stykke tid siden, at alkohol i butikker eller på restauranter ikke måtte sælges inden for 500 meters afstand fra en motorvej for at forhindre alkoholrelaterede trafikulykker.

Lovgivningen har nu ført til masselukning af virksomheder, men der er også nogle, som nægter at give op. For som alle ved, er det muligt at finde løsninger på selv de mest irriterende problemer, hvis bare man bruger hovedet.

Fandt en løsning

Restauranten Aishwarya Restobar i Kerala fandt hurtigt en kreativ løsning på problemet, da ejeren ganske enkelt valgte at sætte en næsten 300 meter lang labyrint op mellem vejen og serveringsarealet.

Det betyder, at besøgende skal køre eller gå 500 meter fra motorvejen, inden de ankommer til stedet – og dermed er det fuldt ud lovligt for restauranten at servere alkohol.

Wall Street Journal

Hele situationen bliver endnu mere komisk ved, at det er blevet sværere at finde tilbage til vejen i beruset tilstand, da man nu skal finde vej ud af restaurantens labyrint. Så det bliver næsten som at slå to fluer med ét smæk for at forhindre alkoholrelaterede trafikulykker.

Under alle omstændigheder synes jeg, at det her er helt genialt – og det er primært en kreativ løsning, så restauranten kan fortsætte med at drive virksomhed i området.

Punjab Kesari

Billederne af den kreative og nærmest geniale løsning er gået viralt på nettet, hvilket ikke er så underligt, da det her er helt unikt!

Tøv ikke med at DELE dette med dine venner!