Ny edderkoppeart får menneskekød til at rådne - og den gemmer sig i dit tøj

Ny edderkoppeart får menneskekød til at rådne – og den gemmer sig i dit tøj

Hvis du spørger mig, så er edderkopper noget af det mest ulækre i verden.

Vi har dog alle forskellige ting, vi er bange for. Det kan være alt fra højder til specifikke dyr eller mystiske fænomener.

Men jeg er overbevist om, at ingen ligefrem er glade for den nye edderkoppeart, som man har opdaget i Mexico – som får menneskekød til at rådne. Den gemmer sig i både tøj og møbler, skriver Daily Mail.

Forskere ved National Autonomous University of Mexico har opdaget en ny edderkoppeart, som nok vil få folk med insektangst til at gå i panik. Det værste ved denne specifikke edderkop er, at den med ét bid kan få ens kød til at rådne, og infektionen kan sprede sig op til 40 centimeter.

Er sjælden

Derudover er den ikke bange for mennesker, men er tiltrukket af stof, og kan gemme sig i både møbler og tøj. Udseendemæssigt stikker den ikke ud fra andre edderkopper, men et angreb fra dette bæst kan altså få voldsomme følger.

Shutterstock

Eftersom det er en ny opdagelse, mener man, at den er sjælden. Derudover er den kun fundet i byen Tlaxcala og nærliggende regioner, skriver Daily Mail.

Det er professor Alejandro Valdez-Mondragon og hans elever Claudia Navarro, Karen Solis, Mayra Cortez og Alma Juarez som har præsenteret den interessante opdagelse.

Vigtig for økosystemet

“Vi forsyner dem med masser af varme, fugt, mad og et hjem, hvilket også betyder, at vi kan støde på dem derhjemme. De er dog vigtige for økosystemet ved at leve af insekter”, siger Alejandro Valdez-Mondragon.

UNAM

Edderkoppen er nu en del af edderkoppefamilien Loxosceles, af de 140 arter, den omfatter, lever hele 40 i Mexico. Det gør landet til en araknofobikers værste mareridt.

Med andre ord – hvis du er bange for edderkopper, så lad være med at rejse til Mexico!

Kender du nogen, der er bange for edderkopper? Så tag den person på Facebook for at advare ham/hende! Eller DEL denne vigtige nyhed videre!