Nu kommer det skrånende toilet – skal få medarbejdere til at skide mindre og arbejde mere

I løbet af en dag bruger de fleste af os nok toilettet et par gange. Enten for at lave nummer 1 eller nummer 2. Hvis man er på arbejde, og ikke ligefrem er motiveret, kan det ske, at man bruger lidt længere tid end nødvendigt, når man sidder på toilettet. Men vil man sætte en aktiv stopper for det, skriver The Independent

Mange af os har nok siddet lidt ekstra længe på toilettet i løbet af en arbejdsdag. Men nu kommer et nyt toilet, som gør det umuligt at slappe af på toilettet, da det skråner.

13 graders hældning

Toilettet kaldes “The New Toilet”, og ligner som sådan et helt almindeligt toilet. Der er dog en lille forskel. For selve sædet hælder nemlig 13 grader frem, hvilket gør, at man er nødt til at bruge benene til at støtte for at sidde på det.

TV4

Tanken er, at den hårde skidestilling skal gøre, at medarbejdere ikke bruger unødvendigt lang tid på toilettet. At de udretter deres nødbehov og vender tilbage til arbejdet, hvilket skal reducere længden af toiletbesøg med op til hele 25 procent. Ifølge toilettets opfinder, Mahabir McGill, koster unødvendige toiletbesøg virksomheder op mod 4 milliarder pund om året, hvilket svarer til 37,5 milliarder danske kroner!

– Det bliver lidt som at have et stempelur på toilettet. Som arbejdsmarkedet ser ud i dag, har folk svært ved at nå på toilettet, så det er lidt bizart med et skrånende toilet, siger en ekspert i arbejdsmiljø til TV4.

Hvad synes du om dette? Tryk på DEL-knappen så dine venner også kan se dette!