Nu kan du købe bløde silikonefødder med indbygget vagina – tæer, hæl og ankel medfølger

Lak og læder, gamle, store, små – ens seksuelle præferencer varierer næsten lige så meget, som der er mennesker på denne planet. Selvfølgelig er der intet forkert ved at kunne lide noget usædvanligt i soveværelset, så længe alle er gamle nok, og ingen kommer til skade.

I de seneste år er sexlegetøjsindustrien eksploderet fuldstændig, og i dag er der legetøj til alle slags fetisher, uanset hvad man kan lide.

Nu man kan sågar købe en falsk vagina – som sidder på en fod, skriver The Mirror.

Uanset om man lever i et forhold eller er singel, har man behov for seksuel tilfredsstillelse. Hvis man har en partner, er det måske det mest almindelige at have sex med hinanden, men hvis man er singel, er man 9 bogstaveligt talt – nødt til at tage sagen i egne hænder.

Da vi lever i en tid, hvor seksualitet ikke længere er tabubelagt, har man også set en stor udvikling af mere avanceret sexlegetøj for at give singler muligheden for at opnå klimaks.

Fod – med vagina

Den seneste i rækken af sexlegetøj er rettet mod folk med en forkærlighed for fodfetish.

For sexlegetøjet er nemlig en falsk vagina formet som en fod, hvor vaginaen sidder på skinnebenet.

Fotokilde: Silicone Wives

Legetøjet er lavet af silikone, og ifølge producenten Silicone Wives har den en meget realistisk fornemmelse, når man stikker “tryllestangen” ind i den.

Fotokilde: Silicone Wives

”Ultrarealistisk sexoplevelse”

Virksomheden Silicone Wives fremstiller sexdukker af forskellige slags, og beskriver fod-fissen som følger:

“Produktet er håndlavet af premium-silikone for at få en ultrarealistisk sexoplevelse. Fødderne er meget detaljerede og føles som rigtige fødder.”

Fødderne er 23 centimeter lange og koster cirka 1.200 kroner.

Men selvom fod-kussen kan forekomme dyr, er den blevet en stor succes.

“Fødderne er perfekte! Billederne på hjemmesiden gør dem ikke retfærdighed! Jeg vil absolut anbefale disse til alle, der overvejer at købe et par!”, skriver en begejstret kunde.

Fotokilde: Silicone Wives

Ville du overveje at købe et par?

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at se det sidste nye inden for sexlegetøj!