Nu kan du hyre håndværkeren Robert til at fikse dit hjem helt nøgen

Det kan være virkelig tilfredsstillende at få fikset ting i hjemmet. Når vandhanen stopper med at lække, eller alle lamperne pludselig lyser igen, så har man det rigtig godt!

Men processen kan være lidt træls – og der er vel sjovere ting at lave en fredag aften end at spartle vægge på badeværelset?

Men nu kommer der en løsning – Robert Jenner fra England er håndværker. Han er dog ikke som alle andre håndværkere – han udfører nemlig alle sine opgaver helt nøgen.

Britiske Daily Mail rapporterede for et stykke tid siden om den veltrænede naturist, der har arbejdet som soldat. Men nu arbejder han som håndværker – og dem har vi vel alle brug for at hyre fra tid til anden?

Foto: Daily Mail/SWNS.com

Robert har dog en helt unik tilgang til sit arbejde – han udfører sine arbejdsopgaver nøgen, hvilket har fået naboer til at reagere.

Foto: Daily Mail/SWNS.com

”Er altid forsigtig”

Nøgenheden har skabt flere problemer, men den 44-årige håndværker virker til at være meget ubekymret over det hele – og et par klager stopper ikke Robert i at hamre, reparere og bygge nøgen.

Fotokilde: Daily Mail/SWNS.com

Det er primært på hjemmeplan, han udlever sin lidenskab til fulde, men englænderen arbejder som håndværker.

– Jeg er altid forsigtig, når jeg bruger potentielt farligt værktøj, siger han til avisen.

Fotokilde: Daily Mail/SWNS.com

Robert påpeger, at det er friheden – at mærke luften kærtegne kroppen – der lokker mest ved at være nøgen.

Fotokilde: Daily Mail/SWNS.com

Til Daily Mail forklarer han, at han ikke gør det for at chikanere andre, men det er sket, at folk ufrivilligt har set en nøgen numse eller bar overkrop, når de er gået forbi hans hus.

– Man smiler også tilbage, siger Robert.

Foto: Daily Mail/SWNS.com

En nabo fortæller til avisen

– Jeg har en mand, sønner og børnebørn. Måske er det derfor, at jeg ikke er så chokeret over det. Derudover ser han (Robert) slet ikke så dårlig ud.

Tag nu en ven, der har brug for en håndværker i hjemmet! Så er Robert et fremragende valg! Eller del artiklen videre til dine venner!