Millionæren Jane, 23, vil betale 500.000 kroner for den perfekte mand: “Jeg har alt – undtagen kærligheden”

Som 17-årig blev Jane Park fra Skotland den yngste i britisk historie til at vinde en pengepræmie på en million pund, lidt over 8,5 millioner kroner, i lotto.

Med sin nyfundne rigdom gik det op for Jane, at det blev meget svært at møde en kæreste, der accepterede hende for den, hun er. For mændene virkede til at være mere interesserede i hendes penge.

Netop derfor har 23-årige Jane valgt at udlove en findeløn på 60.000 pund, svarende til lidt over 500.000 kroner, til personen, der kan finde den “perfekte mand” til hende, skriver sitet 9gag.

Som 17-årig vandt Jane Park en million pund i lotteriet EuroMillions. En million pund svarer til ca. 500.000 kroner – en gevinst, der forandrede hendes liv totalt.

Plastikkirurgi, biler og tøj

Milliongevinsten betød, at hun kunne opsige sit deltidsjob som administrator og flytte hjemmefra.

Som enhver anden ung brugte Jane mange penge på tøj og luksusbiler, men hun valgte også at få foretaget flere skønhedsindgreb.

Jane har blandt brugt lidt over 40.000 kroner på at få opereret sin numse, tænder, bryster og læber.

https://www.instagram.com/p/BSwUYUGDV-n/?utm_source=ig_embed

”Mit liv er tomt”

Men selvom Jane kan forsøde tilværelsen med materielle ting, mangler hun noget i sit liv – menneskelig nærhed.

– Jeg har en masse ting, men ellers er mit liv tomt. Jeg troede, at pengene ville gøre mit liv ti gange bedre, men det er ikke tilfældet, siger Jane til 9gag.

Hun har især haft svært ved at finde en kæreste.

https://www.instagram.com/p/BUmo7ivj1MS/?utm_source=ig_embed

Vil betale 500.000 kroner for en kæreste

Efter en række mislykkede forhold oplever Jane, at de fleste mænd er mere interesserede i hendes formue end hendes personlighed.

Derfor vil Jane nu lave en hjemmeside, hvor mænd kan søge om at blive hendes nye kæreste. Den udvalgte bliver ikke blot Janes nye kæreste, han kan også forvente at blive belønnet med 60.000 pund, hvilket svarer til lidt over 500.000 danske kroner.

https://www.instagram.com/p/BZMcVx1nYOR/?utm_source=ig_embed

”Loyalitet er vigtigst”

Hendes jagt på den rigtige mand bliver sendt som en dokumentarserie og vises på TV.

– Loyalitet er vigtigst af alt, pengen er en bagatel i den sammenhæng, siger Jane i en udtalelse.

– Jane er en fantastisk kvinde og har så meget at give, men hun har været meget uheldig med kærligheden, siden hun vandt, siger en kilde til 9gag.

https://www.instagram.com/p/BReDy_CDxej/?utm_source=ig_embed

Jeg krydser fingre for, at Jane formår at finde sin drømmeprins. Tryk på del-knappen, hvis du også mener, at kærlighed er vigtigere end penge!