Manden blev fundet 2.000 år efter sin død, så opdager forskerne noget der chokerer dem

Det fleste af os har nok brugt lidt til at til tænke på, hvordan vi ville bruge vores sidste tid i livet, hvis man fik at vide, at det snart skulle slutte. Mange ville nok vælge at tilbringe tid med sin familie for at nyde de sidste øjeblikke sammen med dem, man elsker mest.

Men vi har selvfølgelig forskellige prioriteringer i livet. Nogle fortrækker måske at sidde helt alene og nyde en smuk udsigt med at glas vin i hånden, mens andre med garanti kan finde på langt mere adrenalinfyldte ting at bruge deres sidste tid på.

Det er selvfølgelig ubehageligt at tænke på, og forhåbentlig bliver vi aldrig stillet over for det valg, at vi er nødt til at tage en beslutning omkring netop det.

I år 79 blev den italienske by Pompeji ramt af et kraftigt vulkanudbrud. Vesuvs eksplosion kostede mere end 1.000 menneskeliv.

Det var stort set umuligt at flygte fra byen, og efter vulkanudbruddet tænkte mange med garanti tanken, hvordan de bedst muligt kunne nyde de sidste øjeblikke af deres liv.

Mærkelig prioritering

I en lignende situation ville jeg nok have valgt at tilbringe tiden med min familie. Eller gøre noget rigtig sjovt. Det handler jo om at slutte på toppen, som man siger.

Men da man næsten 2.000 år senere udgravede nye opdagelser, fandt man resterne af en mand, som havde foretaget en lidt underlig prioritering i forhold til, hvordan man afslutter sit liv på en værdig måde. Man kan tydeligt se, at manden døde – mens han onanerede. Det skriver BBC.

Hvem ved – måske hørte han “ejakuler” i stedet for “evakuer”…

PersianRose1 (Twitter)

Onani er selvfølgelig helt naturligt. Men det virker trods alt underligt, at manden så vulkanudbruddet som den perfekte mulighed til at lege med sig selv…

Tøv nu ikke, DEL hvis du trods alt fik et smil på læben!