Manden forsøger at røve 26-årig kvinde – så laver hun 2 bevægelser og får tyven til at indse sin store fejl

Røvere og andre tyve fortjener et rap over nallerne – eller i det mindste at blive anholdt.

De fejeste kaster sig over gamle og forsvarsløse personer, men uanset hvem offeret er, så gør det mig virkelig irriteret.

En brasiliensk tyv forsøgte at stjæle en 26-årig kvindes mobiltelefon tidligere i år, men han var ikke klar over, at hun var professionel UFC-kæmper.

Man kan sige, at det ikke gik så godt – for tyven.

https://www.instagram.com/p/ByQxXcmhJFI/?utm_source=ig_embed

Da den dengang 26-årige Polyana Viana stod uden for sin lejlighed i byen Rio de Janeiro og ventede på en taxa, kom en mand hen til hende.

Kunne næsten ikke røre sig

Den fremmede mand påstod, at han havde en pistol, og forlangte at få hendes mobiltelefon, skriver The Sun.

https://www.instagram.com/p/B2R32EuhLuJ/?utm_source=ig_embed

Det skulle vise sig, at røveriforsøget var mandens største fejl.

Han havde nemlig kastet sig over en af verdens største kampsportstjerner på kvindesiden.

https://www.instagram.com/p/BvwymKVjtaC/?utm_source=ig_embed

Hun reagerede straks med et slag og et spark – for derefter at at lægge gerningsmanden i benlås, der gjorde det stort set umuligt for ham at bevæge sig.

– Jeg lagde ham samme sted, hvor han forsøgte at røve mig og sagde: “Nu venter vi på politiet”, har Polyana Viana sagt til MMA Junkie.

Blev ført på hospitalet

Det viste sig også, at mandens våben ikke var ægte.

– Jeg tror, han var bange, så han gjorde ikke mere derefter. Han tiggede mig om at lade ham gå, men så så han, hvor vred jeg var, og at jeg ville nægte. “Ring til politiet”, sagde han så, fordi han var bange for, at jeg ville slå ham endnu mere, forklarer hun.

Twitter/DanaWhite

Det endte med, at forbipasserende hjalp UFC-kæmperen med at ringe til politiet, som først kørte ham til hospitalet for at få behandling efter Polyanas hævn.

Herefter blev han kørt på politistationen, hvor man fandt frem til, at han tidligere havde været anholdt for lignende forbrydelser.

Synes du, at kvinden gjorde det rigtige ved at give manden som fortjent? Så tryk på del-knappen, så viser du, at denne type kriminalitet aldrig nogensinde er okay!