Lisa køber sexet julekjole på netshop – men resultatet har fået tusinder til at grine højt

Det kan være lidt af en videnskab at købe tøj på nettet!

Man skal sørge for at tøjet har den rigtige størrelse og farve, at det sidder godt på kroppen – og det er først, når man får sine varer leveret, at man med sikkerhed kan vide sig sikker på, om det er et godt køb eller ej.

Personligt undgår jeg helt at købe sko eller bukser på nettet, da jeg er meget kræsen i forhold til pasform.

Selv om der selvfølgelig i dag er gode redskaber til at finde de rigtige ting, når man handler på nettet, så vil jeg fremover primært foretrække at shoppe i fysiske butikker. Det er også langt hyggeligere.

Mor til to, Lisa Williamson, overvejer nok også, om hun bør lade være med at shoppe på nettet fremover. Den 28-årige kvinde fra Skotland ville finde et julekostume til sit dansekursus, og da hun fandt den lidt frækkere variant på Ebay, valgte hun at slå til, ifølge The Mirror.

Blev skuffet

Kostumet kostede sølle 6,98 pund, som svarer til lidt under 60 kroner, hvilket nok burde have fået alarmklokkerne til at ringe – men billederne fik kostumet til at fremstå både flot og være af høj kvalitet.

Men da Lisa fik sin pakke leveret et par dage senere, gik det hurtigt op for hende, at hun havde købt katten i sækken. For det frække julekostume lignede slet ikke det, som hun havde set på billederne – og selv om det ifølge sælgeren ville passe de fleste kropsstørrelser, var det ikke tilfældet.

Stort set alle detaljer i salgsbeskrivelsen var forkerte – lige med undtagelse af, at tøjet var rødt.

Facebook

Men for at være på den sikre side valgte more at prøve sit nye julekostume. Det skulle dog kun gøre det hele endnu værre – og hun valgte at lægge det sjove resultat på nettet for at byde sin familie og venner på et godt grin.

– Der stod, at kostumet ville passe til min kropsstørrelse, men da jeg prøvede det på, kunne jeg ikke lade være med at grine, siger hun ifølge The Mirror.

Nu er billederne gået viralt på sociale medier – og det er meget tydeligt at se, at julekostumet er af en meget dårlig kvalitet.

Vil være mere forsigtig

Kan man nogensinde stole på reklamer igen efter at være blevet snydt på denne måde?

– Jeg bliver ved med at handle på nettet, men jeg er nok mere forsigtig fremover, siger Lisa.

Facebook

finder det helt fantastisk, at Lisa er så selvironisk, at hun ikke har noget imod at vise sig frem på denne nåde. Det var selvfølgelig et dårligt køb, men det er sælgerens skyld – ikke Lisas.

Sådan kan det gå, men nu kostede kostumet ikke en formue, og flere tusinder har fået et godt grin.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis billederne gav dig et smil på læben! Eller tag en ven, der er besat af at købe ting og sager på nettet!