Liderlig mand hastes på skadestuen med svær forstoppelse – fejlen i soveværelset får lægerne til at rødme

Vi har vel alle på et tidspunkt prøvet at være virkelig liderlig? Den følelse kan få en til at gøre ting, som man normalt ikke ville have gjort, hvilket kan føre til pinlige situationer.

Met sætte helbredet på spil som denne mand er nok noget, de færreste ville gøre, uanset hvor liderlig man er.

Manden tog på hospitalet med mavesmerter, og da lægerne røntgenfotograferede ham, fandt de håndvægt i mandens anus, skriver Daily Mail.

Science Direct

Det er efterhånden meget normalt for mænd og kvinder at stykke noget op i anus i håb om at opnå seksuel nydelse. Ifølge NHS, det engelske modstykke til Sundhedsstyrelsen, håndterer hospitaler i England over 300 sager årligt, hvor de er nødt til at fjerne fremmedlegemer fra folks dødsstjerner.

20 cm stor håndvægt i anus

Den 54-årige anonyme mand, som bliver skrevet om på videnskabssiden Science Direct, opsøgte altså en læge på grund af mavekramper og svær forstoppelse.

Lægerne, der tog imod manden, oplevede, at han ikke var så samarbejdsvillig, og han havde ikke rigtig lyst til at fortælle, hvad der var sket. Så de besluttede at røntgenfotografere manden for at se, hvad der var galt.

Da de så på røntgenbillederne, fandt de ud af, at manden havde en 20 centimeter lang og to kilo tung håndvægt, som var blevet stukket op i anus.

Science Direct

Lægerne forsøgte at trække håndvægten ud med en specialtang, men det var ikke muligt.

Måtte tage underarmen i brug

Lægerne var ganske enkelt nødt til manuelt at trække håndvægten, hvilket man kan læse på Science Direct.

”De valgte så at fjerne genstanden manuelt, ved med lidt besvær at indsætte en af ​​kirurgers underarme. Genstanden kunne så fjernes uden komplikationer,« står der blandt andet.

Science Direct

Derudover advarer lægen Dr. Ana Elisa de Landa Moraes Teixeira Grossi, som skrev om sagen, om, at det er meget risikabelt at indsætte ting i anus, som ikke hører hjemme der.

Genstandene kan forårsage indre skader og forårsage alvorlig inkontinens.

Så tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at sprede advarslen videre!