Landmand kører ud på snedækket mark med vigtig opgave – kort efter fascineres alle af resultatet

Julen nærmer sig med hastige skridt, og ofte er det en højtid, hvor der spredes utroligt meget glæde. Det er som om, at julen har noget magisk over sig, og den gør os alle mere generøse og omsorgsfulde.

Der er selvfølgelig mange forskellige mænder, man kan være generøs i julen – og ingen kan sige, at den ene måde er bedre end den anden.

Dan er en amerikansk landmand, som arbejder på gården Prunty Farms. Han brugte det, han havde, nemlig en frosen mark, til at sende en herlige julehilsen, som nu hyldes verden over.

Man kan gøre mange fine ting i løbet af julen. Bare det at ønske en vildt fremmed glædelig jul eller donere penge eller mad til de trængende er nok. Eller måske ringe til den der ven, man ikke har hørt fra i lang tid.

Hjertevarmende hilsen

Som landmand betyder vinterhalvåret en mindre arbejdsbyrde, da det ikke er muligt at arbejde på marken. Men der er dog andre måder at bruge marken på.

Landmanden Dan arbejder på Prunty Farms i North Dakota i det nordlige USA. Da han så, at hans 8.000 kvadratmeter store mark var dækket af sne, satte han sig direkte ud i sin traktor og kørte ud på marken – for at lave sin helt egen lille julehilsen.

Dans mesterværk blev fanget på film, og er nu set af over 2 millioner, som hylder den driftige landmand.

Det her er en virkelig smuk julehilsen! “Merry Christmas” betyder som bekendt “Glædelig Jul” på dansk.

Tryk nu på DEL-knappen for at sende en julehilsen videre til dine venner!