Liderlig kvinde anholdt fordi hun onanerede på populær restaurant – se nu hvad hun gør i politibilen

Nogle gange kan man blive rigtig liderlig – det har de fleste af os nok prøvet.

Men man skal selvfølgelig prøve at styre og kontrollere sin liderlighed. For det går virkelig ikke at udleve sine sexuelle lyster offentligt, da det er ulovligt.

Det oplevede en kvinde i en amerikansk by, og nu skaber episoden overskrifter verden over.

Den 26-årige kvinde blev anholdt efter at have onaneret helt åbent ved højlys dag.

Onanerede i flere minutter

Nu er hun tiltalt for ”indecent exposure”, som til dansk kan oversættes til blufærdighedskrænkelse. På restauranten Second Bar + Kitchens udeservering tog kvinden plads og tilfredsstillede sig selv – uden at skamme sig.


Austin Police Department

Personalet på et nærliggende hotel, JW Marriot, fortalte også politiet, at den liderlige kvinde var blevet set onanere tidligere samme dag på deres grund, skriver sitet Rare. Ved det tilfælde holdt hun et sølvfarvet objekt mod sine nedre regioner, mens hun lå med benene i luften.

Stønnede højt

Ifølge personalet kunne de høre høje støn – og da hun blev konfronteret, skreg hun af dem. Onaniepisoden uden for hotellet foregik i 8-9 minutter, før hun forsvandt fra stedet.

Kvinden blev senere anholdt ved 17-tiden på den nærliggende restaurant, og da havde hun ingen bukser på.

Men da politiet satte den 26-årige kvinde ind på bagsædet af politibilen, fortsatte hun lystigt med at onanere.

Kender du en liderlig fanden, der kunne finde på at gøre det samme? Så tag den person i kommentarfeltet, eller del artiklen videre, hvis du mener, at det her er alt for skørt!