Konkurrence: Onaner hver dag i hele maj – og vind 6.700 kroner

Som voksen har man en seksualdrift, det er helt biologisk og normalt. Hvor stor sexdriften er, varierer selvfølgelig fra person til person. Nogle har lyst til sex hele tiden, mens andre er godt tilfredse med, at det sker en gang om måneden.

Hvis man ikke har en partner, har man muligheden for at tilfredsstille sig selv, det er der absolut intet mærkeligt ved. Men selvom kalenderen viser 2019, er alt det der med onani stadig lidt tabubelagt, og mange forbinder det med skam.

For at afhjælpe på skammen har man nu valgt at annoncere en konkurrence, hvor deltagerne opfordres til at onanere mindst ti minutter om dagen – i hele maj måned. Vinderen får hele 1000 dollar, skriver Ladbible.

Onani er en perfekt måde at lære sin egen krop bedre på, og samtidig er det forbandet dejligt. Nu kan man også konkurrere i onani – og vinde sexlegetøj til en værdi af 6.700 kroner.

Onaner hver dag – i hele maj

Bag idéen står amerikanerne Amy Baldwin og April Lampert, der har podcasten “Shameless Sex”, hvilket betyder “Skamløs sex”.

https://www.instagram.com/p/BvzfSnwBDRi/?utm_source=ig_embed

Selve konkurrencen går ud på følgende:

Deltagerne skal være mindst 18 år og onanere mindst ti minutter hver dag uden hjælpemidler som porno eller sexlegetøj. Dette for at kunne fokusere på sin egen krop og nydelse.

Hver uge opfordres deltagerne til at skrive et anonymt brev til Amy og April, hvor man skal beskrive det, man har lært om sin egen krop og nydelse.

https://www.instagram.com/p/BwpmW0DB158/?utm_source=ig_embed

Vil nedbryde tabu om onani

Formålet med konkurrencen er at informere om, at onani hverken er farligt eller skamfuldt.

– Det er ikke forkert at opnå nydelse alene, og det vil vi gerne have folk til at forstå. Onani er en fantastisk måde at lære sig selv at kende på. Man lærer meget om sig selv, når man udforsker sin krop, skriver de på Instagram.

Udfordringen har allerede været en stor succes, og duoen har fået mange positive kommentarer.

“Lad konkurrencen begynde!”, skriver en ophidset følger.

“Det her skal jeg teste med det samme!”, skriver en anden.

https://www.instagram.com/p/Bn6szHyFLEX/?utm_source=ig_embed

Det her må da være verdens bedste konkurrence?

Tryk nu på del-knappen for at give dine venner muligheden for at deltage i konkurrencen!