Kone får mærkeligt råd af læge til mandens vilde temperament, 2 uger senere løber hun tilbage i tårer

Vi kan alle blive i dårligt humør fra tid til anden – det er der egentlig ikke noget mærkeligt ved. Men nogle af os har dog kortere lunte end andre. Ifølge mig kan et vildt temperament både være positivt og negativt.

Mens det er godt, at man ikke accepterer at blive dårligt behandlet, kan det jo være lidt trættende for ens omgivelser, hvis man går rundt og er vred hele tiden.

Følgende sjove histore handler lidt om, hvordan man kan håndtere sit vilde temperament – og slutningen fik mig til at grine højt!

En midaldrende kvinde tager til lægen. Hun er lidt panikslagen ude i venteværelset, så da hun kommer ind til lægen, beder han hende om at sidde ned.

– Hvordan kan jeg så hjælpe dig i dag?

– Doktor, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Min mand har et vildt temperament, og stort set dagligt mister han besindelsen uden grund. Det skræmmer mig!, siger hun.

– Intet problem – jeg har en stensikker løsning, svarer lægen beroligende. Når du mærker, at din mand er ved at miste besindelsen, skal du bare tage en stor slurk vand og begynde at gurgle det i munden. Du skal gurgle vandet, indtil han enten falder til ro eller forlader rummet.

– Tak, det vil jeg prøve!

”Mange tak”

2 uger senere vender kvinden tilbage til lægen med en stor buket blomster, mens glædestårerne triller ned ad hendes kinder.

– Doktor, mange tak for dit gode råd! Det var et genialt trick! Hver gang min mand begynder at miste besindelse, så begynder jeg et gurgle vandet. Det tager bare et kort øjeblik, så begynder han at falde til ro. Det virker hver gang, fortæller konen.

– Det var fantastisk, svarer lægen.

– Men jeg er nødt til at spørge. Hvorfor er det lige, at min mand falder til ro, når jeg gurgler vand i munden?

Lægen:

– Selve vandet er ikke en mirakelkur i sig selv. Men det holder din mund lukket – og der har du forklaringen på din mands problem!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!