Julen er reddet: Nu kan du pynte juletræet med kugler fyldt med gin

Julen nærmer sig med hastige skridt, og snart begynder julefrokostsæsonen for alvor. Før man ved af det, er det snart tid til at pynte juletræet og officelt byde julen velkommen.

Hvis man gerne vil gøre juletræet lidt festligt i år, og derudover kan lide gin, så er drømmen gået i opfyldelse. For nu kan du nemlig få gin-fyldte juletræskugler, skriver sitet Wide open eats.

Nu behøver de ikke længere kun at pynte træet med trommer og små julemænd – hvorfor ikke hænge din yndlingsdrik på juletræet i år? For det britiske destilleri Lakes Distillery har nemlig fremstillet juletræskugler fyldt med gin.

Kommer i to størrelser

Kuglerne er lavet af plastik for at undgå, at de går i stykker, hvis de nu skulle falde ned af træet. Derudover kommer de også i to størrelser, en version på centiliter men også en på 20 centiliter, hvis man er ekstra tørstig.

Fotokilde: Shutterstock

Tre forskellige slags gin

Gin-pynten kommer også med tre forskellige slags gin fra det populære destilleri. Den første slags har ifølge dem selv en “nøddeagtig smag, krydderier og tørret frugt”. Den anden slags har en lidt mere “julelig fremtoning med smag af kanel og citrus”, og den sidste er har en “frugtagtig smag af kirsebær, blomme og enebær”.

Fotokilde: Lakes

Disse kugler bliver en ny juletradition på mit juletræ! Tryk nu på del-knappen, så alle dine gin-elskende venner også kan se det her!