Jessica sælger jakke i annonce på Facebook – så begår hun pinlig nøgenbrøler

Det kan være en hel videnskab at købe og sælge noget på nettet. Hele processen skal gå rigtigt til, uden at nogen føler sig snydt – og varen skal leve op til forventningerne.

Jeg har selv brugt Den Blå Avis flere gange, og selvom flere skumle typer har kontaktet mig, er det gået stort set smertefrit hver gang. Jeg har både solgt og fundet ting på denne måde.

Men som altid er det ekstra vigtigt at være forsigtig, når man færdes på nettet. Man vil selvfølgelig ikke afsløre for meget om sig selv – for der kan opstå mærkelige situationer, hvis det hele bliver lidt for personligt!

Hvilket også var tilfældet for svenske Jessica – som flere medier nu rapporterer om.

Som mange andre var hun blevet træt af en af sine jakker. Hun valgte derfor at sælge den videre på nettet – for bare at smide den ud ville være for dumt, tænkte hun.

Viste for meget

Jessica valgte derfor at skrive en annonce i en “køb- og salgsgruppe” på Facebook. Jeg gætter lidt på, at flere af jer er medlem af en lignenge gruppe, hvor alle kan lægge noget ud til salg. Det fungerer normalt helt upåklageligt!

Kvinden på billedet har intet med Jessicas historie at gøre. Foto: Pixabay.

Jessica brugte sin mobil til at tage billeder af jakken, hun gerne ville sælge, hvorefter billederne blev gemt i hendes private album. Men i den mappe er der også billeder til helt andre formål – skulle det vise sig. For da Jessica uploadede billederne på Facebook, kom hun til at tilføje et billede for meget.

Et billede, som hun nok ikke havde lyst til at vise frem til alle på Facebook…

Se det nede til højre!

Facebook

Ja, Jessica uploadede altså to forskellige billeder af jakken – men ved en fejl kom hun også til at tilføje et nøgenbillede, hvor hun havde fotograferet sig selv i et spejl uden bh.

Kan ske for den bedste

Det var nok tiltænkt en kæreste eller lignende.

Men nu kunne alle i Facebook-gruppen se billedet, og efter et par minutter kom den første kommentar:

“Du er nok kommet til at tilføje et billede for meget”.

Straks efter blev billedet fjernet fra opslaget, så forhåbentlig var det ikke alt for mange, som opdagede Jessicas pinligebrøler. Men det kan trods alt ske for selv den bedste!

Jeg fik mig hvert fald et godt grin af den lille brøler! Tryk nu på del-knappen, hvis du også fik et smil på læben!