Jennifer har sagt sit job op for at kunne amme sin kæreste hver anden time: “Fører ofte til sex”

Amning har været et varmt samtaleemne de seneste år. Primært har debatten omhandlet offentlig amning.

Nogle mener, at det er helt normalt og naturligt at give sin baby mad, når barnet er sulten, uanset om man befinder sig et offentligt sted eller ej.

Mens andre mener, at amning skal skjules, og at det ikke bør foregå, hvor andre kan se det.

Jennifer og hendes kæreste Brad skaber også overskrifter med deres amning – men det skyldes ikke, at det foregår offentligt.

I stedet vækker parret reaktioner, fordi Jennifer ammer Brad, skriver Daily Mail.

Amerikanerne Jennifer Mulford, 38, og hendes kæreste Brad Leeson, 38, bor sammen i staten Atlanta. Deres liv ligner mange andres. Men en ting skiller dem meget fra andre par. For Jennifer ammer nemlig Brad.

Ville have et ammeforhold

Det hele begyndte med, at Jennifer læste om, at amning skaber et tæt bånd mellem partnere, og derfor spurgte hun sin gamle barndomsven Brad, som straks var med på idéen.

– Det er ikke en slags rollespil, hvor jeg bærer rundt på bleer eller lignende, selvom det til en vis grad er seksuelt ophidsende for os begge. Det er meget intimt og personligt, som at to personer bliver til en, siger Brad til Daily Mail.

– Amning fører til sex næsten hver gang. Der opstår et så naturligt bånd mellem os. Intet er så afslappende, som når han sutter, siger Jennifer til Daily Mail.

Har sagt jobbet op for at amme

Eftersom Jennifer ikke har født børn i over 20 år, producerer hun ikke mælk naturligt, hvilket besværliggør amningen. Derfor er Jennifer begyndt at spise urtepiller og frø, som skal hjælpe med den manglende mælkeproduktion. Brad er glad for at drikke mælken, da det ifølge ham hjælper ham med at blive stærkere, da han gerne vil være bodybuilder.

Jennifer ammer normalt Brad hver anden time, hvilket har fået konsekvenser for hendes arbejde.

– Vi har en klar tidsplan. Jeg har sagt mit job op for at dedikere mig til dette, siger Jennifer til Daily Mail.

Ammer ikke offentligt – endnu

Brad er åben for at amme offentligt, men hans kæreste er lidt mere usikker.

– Hun vil ikke, men jeg er helt åben for det. Jeg er fuldkommen ligeglad med, hvad folk siger. Jeg er den, jeg er, og jeg gør mig selv og hende lykkelig, siger Brad til Daily Mail.

Hvad tænker du om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.