Idiot slår kvinde på åben gade – men hold nu øje med baggrunden, når svinet får som fortjent

Det er fuldstændig uacceptabelt at skade eller slå en anden person helt uprovokeret. Selv ikke når man gerne vil have sin vilje igennem. Men når det kommer til selvforsvar eller redde en anden person, er det dog en helt anden sag.

Vold i nære relationer er desværre mere almindeligt, end man tror. Men når sådan noget sker bag hjemmets fire vægge, er der stor risiko for, at andre ikke opdager det.

Det er selvfølgelig noget, som vi som samfund skal blive bedre til at skabe opmærksomhed omkring! Personer, der regelmæssigt slår eller krænker deres partnere, skal anmeldes til politiet – eller hvorfor ikke give dem en smagsprøve på deres egen medicin?

Efter at have tilbragt en dag i retten var det tyrkiske par i videoen nedenfor på vej hjem. Manden var meget vred som følge af det, som kvinden havde sagt i retten – og da de kom ud på fortovet, begyndte han at slå hende stort set øjeblikkeligt.

Hun faldt til jorden, og det så ud til, at situationen kunne eskalere.

– Kvinden græd og skreg, siger et vidne ifølge The Sun.

Men ud af det blå kommer en helt løbende bagfra. Overfaldet var ikke gået ubemærket forbi, og idioten fik en smagsprøve på sin egen medicin.

Se selv i klippet nedenfor, som allerede har fået over 1,8 visninger!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=yJyeE8-GrBQ&has_verified=1″ /]

Umiddelbart efter mandens overgreb bliver han altså selv tacklet bagfra af en fremmed mand, som nægtede at se passivt til. En stor gruppe mennesker kom også kvinden til undsætning, og situationer blev hurtigt bragt under kontrol.

Jeg synes, at manden fik som fortjent! Tøv ikke med at DELE, hvis du er enig – samtidig viser du også, at vold i nære relationer er uacceptabelt!